Napjában több emberrel is beszélek arról, hogy hogyan is működünk, hogyan segítünk az embereknek abban, hogy testük jobb, sőt a lehető legjobb fizikai állapotba kerüljön.

Különféle problémákkal jelentkeznek nálunk.

Túlsúly, kóros soványság, hajhullás, bőrprobléma, emésztési nehézségek, magas vérnyomás, fáradékonyság, alacsony energia szint, ízületi fájdalmak, nehézkes mozgás és még hosszan sorolhatnám.

Ezeknek a tüneteknek van egy közös eredete. Mégpedig az, hogy a test valamikor elromlott, nem működik tökéletesen és ennek már látható jelei mutatkoznak.

Ezek a tünetek nem egyik napról a másikra alakulnak ki,
hanem egy korábban elindult folyamat láthatóvá válását mutatják.

A kezelés soha nem a tünetek elfedése, szőnyeg alá seprése, hanem a tényleges okának megtalálása és annak megoldása.

A Testszerviznél 4 nagyon egyszerű és természetes dolgot csinálunk ügyfeleink kezét fogva

  • Adjuk a testnek, amire szüksége van
  • Nem adjuk a testnek, amire nincs szüksége (Megértetjük, hogy bizonyos dolgok mit okoznak, miért sóvárgunk utána és hogyan lehet ezt megszüntetni.)
  • Megtanítjuk az ügyfeleket arra, hogy egy Dr Berg akupresszúrás technikával hogyan tudják stressz- mentesíteni a testet
  • Megtanítjuk nekik, hogy hogyan működik a testük, milyen folyamatok játszódnak le bennük és végül rendelkeznek egy egész életre szóló használati utasítással hozzá.

A siker a fentebb felsoroltak egyszerűsége mellett abban rejlik, hogy személyre szabott programokat alkalmazunk, teljes megértést adunk arról, hogy mit miért csinálunk, és egy nagyon jó kontrollal visszük végig a programon a javulni vágyókat.

Kell mindehhez az ügyfél elszántsága és az a döntés, hogy most egyszer s mindenkorra rendbe hozza a testét.

Energikusság, ideális testalkat, jó alvás, erősebb test, jó emésztés és fogyás, közérzet javulás az eredmény.

Egy sokkal kiegyensúlyozottabb, boldogabb ember.

testszerviz-banner