Kedvezmény mindenkinek jár!

Ingyenes kiszállítás:

5.000 Forintnál
Ft
5.000 Ft

Utoljára nézett termékek!

Kedves Látogató!

Ha Ön most éppen azon gondolkodik, hogy „Melyik vitamint válasszam ilyen sok közül?” akkor a helyes válaszért jó helyen jár. Mi azért vagyunk, hogy segítsünk Önnek a megfelelő vitamin kiválasztásában, és hozzáértő munkatársaink révén megkapja a kérdéseire a megnyugtató választ. Arra törekszünk, hogy Ön mindig minőségi, piacvezető terméket tudjon fogyasztani, ami ár-érték arányban az egyik legkedvezőbb.

Célunk: “Egészséges, minőségi életet biztosítani vásárlóinknak a test igényeinek megfelelő minőségű tápanyagokkal. Szeretnénk, hogy ügyfeleink hónapról-hónapra örömmel térjenek vissza üzletünkbe a számukra hasznos és kiváló termékeinkért és szolgáltatásainkért.”

A cégünk filozófiája az alábbi irányelvekre épül:

 • Csak megbízható gyártók termékeit forgalmazzuk, akik garantálják a magas minőséget, és szigorú minőség ellenőrzésen mennek keresztül, mielőtt a vásárlóinkhoz eljutnak.
 • Prémium minőséget nyújtunk alacsony áron.
 • Minden üzletünk rendelkezik a Vitaking® által gyártott összes termékkel.
 • Az összes Vitaking, Swanson termék bejegyzett OÉTI (Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet) regisztrációs számmal, és zöld pipával rendelkezik, ami azt jelenti, hogy étrend-kiegészítőink a forgalmazáshoz szükséges minden magyarországi jogszabálynak megfelelnek.
 • Minden üzletünk tanácsadóinak tudása, képzettsége biztosítja Önnek, hogy megfelelő kiszolgálásban részesüljön.
 • A beérkezett rendeléseket még aznap kiküldjük, hogy a csomagja másnapra eljusson Önhöz, 100%-os pénzvissszafizetési garanciával.
 • Ön biztonságosan vásárolhat online webáruházunkban.
 • Előadásainkon még több információhoz juthat termékeinkről.

Termékek, gyártók:

 • Vitaking termékek – gyártásáról, minősítéséről, díjairól

A Vitaking® egy magyar cég, amely az elmúlt években komoly beruházásokat végzett, köztük egy saját laboratóriumot is létrehozott, és mára közel 200 termék gyártójaként vagy importőreként van jelen a magyar piacon.

Ez a cég a garancia, hogy termékeinket, (vitaminjaink, ásványi-anyagaink és gyógynövényeink), magas minőségben és kiváló áron biztosítani tudjuk vásárlóinknak.

 • Swanson – együttműködésrôl, termékek gyártásáról, minősítéséről, díjairól

Swanson Health Products cég 1969-ben alakult meg az Egyesült Államokban. Ez egy családi vállalkozás, amely jelentős befolyással bír az amerikai piacon. Magas minőségű és széles skálájú termékpalettáját évről-évre bővíti. Mára a vállalat jelentős beruházások után, kiváló termékekkel szerepel a piacon, az étrend és a testsúly csökkentés, természetes termékek (a haj, a bőr és a köröm javítására), az egészséges ételek (zöld élelmiszerek, mint a spirulina és chlorella ) és a speciális diéták területén, beleértve a vegetáriánus, vegán, gluténmentes, és a kóser étrendet.

 • Faith in Nature kozmetikai termékek

A cég fő profilja a természetes – vegyszermentes és bio összetevőkből készült – minőségi termékek importálása, és ezek kereskedelmi vonalon történő terjesztése.

 • NaturkingTM termékek

Saját márkás termékeink, 100%-ban természetes alapanyagból.

Talál köztük többek között hidegen sajtolt növényi olajokat, melyek támogatják az egészséges életmódot, hiszen gazdagok telítetlen zsírsavakban, ásványi anyagokban és vitaminokban, és magliszteket is.
A felhasznált alapanyagok nincsenek kitéve sem kémiai, sem hőhatásnak, sem az előkészítés, sem a préselés során, így megőrzik teljes értéküket!

© 2014. Vitaminpontok Kft. Minden jog fenntartva.
Adatvédelmi engedélyszám H-83287329
Design & programming:
&