Kedvezmény mindenkinek jár!

Ingyenes kiszállítás:

5.000 Forintnál
0 Ft
5.000 Ft
04.01

KÖSZÖNETKÉPPEN AJÁNDÉKOT ADUNK!

 • Szerző: termeles@vitaminkiraly.hu
 • 2 napja
 • 0 hozzászólás

thanks2-1

Tovább
03.13

Koronavírus VS erős immunrendszer

 • Szerző: Simon Mariann
 • 3 hete
 • 0 hozzászólás
Koronavírus VS erős immunrendszer

Az egészségünk megőrzése és az erős immunrendszer fenntartása jelen helyzetben még fontosabbá vált, mint valaha. Millió féle tanács és hír járja be az internetet. Sajnos sokak fejében a pánik érzése kezd kialakulni, pedig alapvetően az lenne a fontos, hogy tisztában legyünk azzal, miként tudjuk megelőzni azt, hogy a koronavírus minket is hatalmába kerítsen. A legfontosabb kérdés tehát: Mit is tudunk tenni magunkért és családtagjainkért egészségünk megőrzése érdekében?

Első és a legfontosabb, hogy ha lehet maradjunk higgadtak

Egyszerűen fogadjuk el a jelenleg kialakult helyzetet és próbáljunk meg a legjobbat kihozni belőle. Éld ugyanúgy a saját életed, ahogy eddig tetted, mindazzal együtt, hogy fokozottabban figyelj oda a fertőtlenítésre. A pánik egyáltalán nem segít, sőt inkább ront a helyzeten. A rendszeres kézmosás és az immunrendszer erősítése az, amit te személy szerint tehetsz ez ellen a vírus ellen.

Az immunrendszer erősítése

Bizony a legyengült immunrendszert könnyebben kikezdheti bármilyen vírus. Képzeld el, hogy szervezetedben apró kis katonák várakoznak, hogy azonnali intézkedésekkel kiűzhessék a betolakodókat szervezetedből. Azonban ha nem megfelelő a táplálkozásod, vagy antibiotikumot szedtél egy korábbi betegség miatt, esetleg nem figyelsz oda a megfelelő vitaminpótlásra, akkor ezek a bizonyos kis képzeletbeli katonák egyszerűen elgyengülhetnek. A gyenge katonák pedig eszköztelennél válnak az állig felfegyverzett támadókkal szemben. Ezért nagyon fontos most ebben az időszakban, hogy igenis foglalkozz immunrendszered erősítésével és tedd meg a szükséges lépéseket a magas védekezőképesség irányába.

A mindennapos megelőzés váljon rutinná az életedben

Ha megszokod, hogy minden nap beveszed a szervezeted számára fontos vitaminokat, akkor észre sem fogod venni egy idő után, hogy mindez az életed szerves részévé vált. Az egészségnél nincsen fontosabb, hiszen anélkül minden anyagi vagy földi jó élvezhetetlenné válik.

Most ajánlunk is számodra néhány remek immunerősítő koncentrátumot

50 év felettieknek tökéletes megoldás a Multi Senior Profi vitamincsomag, amely 8 féle egymás hatását erősítő vitamint tartalmaz. Elősegíti az immunrendszer erősödését, a fizikai állapot javulását, energetizál és ellátja a szervezetet a számára szükséges ásványi anyagokkal, nyomelemekkel.

14 éves kor felett a Multi Profi Plus napi vitamincsomag szedése ajánlott.
Ez a vitamincsomag kifejezetten az immunrendszer erősítésére szolgál 14 éves kortól egészen 50 éves korig. B1, B50, C vitamin Csipkebogyóval és Acerolával, Mega minerál ásványi anyag és még számos más vitamint tartalmaz, amely hozzájárul egészségünk megőrzéséhez,

A tiniknek kifejezetten a Mega Vitamin Tiniknek nevű csomagunkat ajánljuk és természetesen a kicsikről sem feledkeztünk meg! A legapróbbaknak a Vitaking Gyerek Rágótablettát ajánljuk, amely 17 féle létfontosságú vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz.

Továbbá van még általánosan két szuper immunerősítő csodaszer. Az Olivalevél kivonat amely antioxidáns tulajdonságai révén segíti szervezetünk védelmét a káros hatásoktól, illetve a Cink Immuno rágótabletta, amely a Cink, C – vitamin és Bíbor kasvirág elegyeivel turbózza maximumra az immunrendszerünket.

Bármelyik csomagunkat is választod, 5 000 Ft feletti vásárlás esetén a házhozszállítás ingyenes!

Tovább
03.10

Elég volt a bölcsis/ovis betegségekből?!

 • Szerző: Simon Mariann
 • 3 hete
 • 0 hozzászólás
Elég volt a bölcsis/ovis betegségekből?!

Amikor az otthon védelme alatt cseperedő gyermekünk orra folyni kezd, nagy elánnal rohanunk a patikába, hogy megoldást találjunk a problémára. Egy kis orrcsepp, egy kis méz, egy kis tea és minden rendben lesz. Igen ám, de ahogyan gyermekünk kilép az otthoni vaskapu erős biztonságának árnyékából, szinte azonnal tapasztalhatjuk, hogy a sok szülő által emlegetett borzalmas beteges korszak, a mi életünkben is kezdetét veszi. Az anyukák egymás között, vagy egymás háta mögött stumfolják magukat, hogy “Ugyan miért visz be valaki beteg gyereket a közösségbe?!” pedig valójában a probléma gyökere nem ebben rejlik. Hogyan éljük túl ezt az idegörlő időszakot, és mit tehetünk gyermekünk védelme érdekében?

A gyermekek immunrendszerének titka

Fontos leszögeznünk, hogy a gyermek immunrendszere, születésétől kezdve folyamatos fejlődésen megy keresztül, és kb. 3 éves korára éri el azt az érettségi szintet, amellyel már esetlegesen képes megbirkózni a külső hatásokkal szemben. De azért ne várjunk csodát!

A közösségbe kerülésnek egy teljesen természetes velejárója, hogy a csemete megbetegszik. Igen! A bölcsődékben, óvodákban a játékokat és eszközöket közösen használják a gyerekek. Egyetlen intézménytől sem várhatjuk el azt, hogy minden egyes gyermeknek külön legója, külön babája és külön kisautója legyen. Ez teljességgel lehetetlen küldetés.

A közös játékokat a gyermekek megfogják a szájukba veszik, nyammognak rajta, majd tovább adják társuknak. Még a rendszeres kézmosás és fertőtlenítés sem előzheti meg azt, hogy az egyik gyermekben teljes tünetmentességgel működő baktériumok, átkerüljenek egy másik gyermek szervezetébe. Na és itt jön a konfliktus! Az immunrendszer nem ismeri az éppen szervezetbe tolakodó baktériumot, ezért küzdeni kezd ellene. Ebből alakul ki a szinte azonnali orrfolyás és torokfájás, amelyet olykor bizony láz is kísér. Ne próbáljuk meg ezt a folyamatot elkerülni, mert azzal tulajdonképpen azt kívánjuk, hogy gyermekünk immunrendszere maradjon teljesen steril.

Igenis szükség van a kórokozókkal való ismerkedésre

Ne féltsük túl a gyereket. Hagyjuk játszani, homokozóban turkálni, fűben tapogatni. Így tud a szervezete megismerkedni a kölönbözőféle baktériumokkal, és így fogja tudni az immunrendszere különválasztani az úgynevezett “betolakodókat”, hogy melyek a hasznosak és melyek az ellenségek. Gondoljunk bele, hogy mi hányszor voltunk náthásak, torokfájósak és hány alkalommal küzdötte le már szervezetünk az ismeretlen eredetű bacikat.

A gond ott kezdődik, ha figyelmen kívül hagyjuk azt, amire valójában szüksége van a gyermeknek

A túlféltésre nem, viszont a megfelelő minőségű és mennyiségű tápanyagbevitelre bizony hatalmas szüksége van a fejlődő szervezetnek. A nagymama vitamindús spenótfőzeléke, nyáron és tavaszi időszakban a rengeteg gyümölcs, és a napsugarakból kinyert D vitamin, mind-mind segítik az immunrendszert abban, hogy fel tudja venni a harcot az új és ismeretlen kórokozókkal szemben. Ha viszont nincs lehetőségünk minden nap 100%-osan odafigyelni a gyermek táplálkozására, ha nem áll mögöttünk 2 nagymama, akik felváltva és vitamin szegmensekre lebontva és csoportosítva készítik el a reggelit, tízórait, ebédet, uzsonnát, vacsorát a gyermeknek, akkor jól jöhet számukra egy kis külső segítség.

Egyszerű és nagyszerű vitamincsomag, amiben minden apróságra odafigyeltünk

Szóval ha szupernagyi nincs kéznél, akkor íme egy remek vitamin kombináció, amelyben minden gyermeki szervezet számára szükséges jóság egyetlen helyre tömörül. Nem kell gondolkoznod azon, hogy a csontok, fogak, haj, agy fejlődése mellett, milyen dolgokra kell még odafigyelned. Egyszerűen lapátold a gyerkőcbe minden reggel, ezt a két szuper ízű rágótablettát, amihez ráadásul most nagyon kedvezményes áron juthatsz hozzá, és a probléma meg is van oldva!

A jól kiválasztott vitaminok a betegség legyőzésében NEM, de a megelőzésében annál inkább szerepet játszanak. Ha viszont gyermeked már lázas, taknyos, akkor a multivitaminok szedését függeszd fel a gyógyulásig, és csupán C-vitamin készítményt használj a gyorsabb felépülés érdekében!

Tovább
02.26

Téged is legyőz a stressz? Mutass neki fityiszt!

 • Szerző: Simon Mariann
 • 1 hónapja
 • 0 hozzászólás
Téged is legyőz a stressz?

Ha úgy érzed összecsaptak a fejed fölött a hullámok, akkor először is nyugodj meg. Nem vagy egyedül ezzel az érzéssel. Akárki akármit mond, az ember rendkívül gyorsan és hirtelen belekerülhet egy olyan stresszel járó körforgásba, amelyből egyedül szinte nem is tud szabadulni. Miért esszük magunkat nap, mint nap olyan problémákon, amiket egymagunk nem tudunk megoldani? Miért érdekel annyira minket mások véleménye? A stresszes helyzetek ellen olykor azt hisszük nem tudunk védekezni, pedig igenis képesek vagyunk rá. Nem is egyféleképpen. Lássuk a 3 jól bevált stresszűző módszert, amellyel képes leszel kordában tartani azt az oda nem kívánkozó, szorító érzést a gyomrodban.

Tovább
02.21

Jótékony baktériumok, amelyekre tényleg szükségünk van!

 • Szerző: Simon Mariann
 • 2 hónapja
 • 0 hozzászólás
Jótékony baktériumok, amelyekre tényleg szükségünk van!

Testünkben számos élősködő lakozik. Szinte felfoghatatlan, hogy hány mikroszkópikus élőlénnyel osztozkodunk életünk során nap mint nap. A baktériumokkal kapcsolatos gondolataink alapvetően negatívak. Hiszen semmi mást sem hallunk a tv reklámokból, mint hogy védekezzünk ellenük a megfelelő időben, óvjuk szervezetünket tőlük, vásároljunk méregdrága antibakteriális szappant, tusfürdőt, kézmosót, tisztítószert. No de mi a helyzet a szükségletes baktériumokkal?

Tovább
© 2014. Vitaminpontok Kft. Minden jog fenntartva.
Adatvédelmi engedélyszám H-83287329
Design & programming:
&