Kedvezmény mindenkinek jár!

Ingyenes kiszállítás:

5.000 Forintnál
0 Ft
5.000 Ft
02.14

Fokhagyma, nem csak a vámpírok ellen!

 • Szerző: Simon Mariann
 • 3 napja
 • 0 hozzászólás
Fokhagyma, nem csak a vámpírok ellen!

Nem véletlen, hogy a népi hiedelmek, régi történetek és számos misztikus film főszereplője a mindenki által jól ismert, kissé csípős illatú, de annál még erősebb ízű amarilliszfélék családjába tartozó fokhagyma. Ami elsőre valószínűleg eszedbe jut róla, az az erős illata, majd a kaparó és csípős érzés a torkodban, ahogy rágás után azonnal érezni kezded ezt a karakteres, semmivel sem összekeverhető, aromás ízt. Van aki szerint finom, van aki rá sem bír nézni és már az illatától borsódzik a háta. Nos az sokkal jobban járt, aki előszeretettel fogyasztja, ugyanis ez az aprócska növény egy hatalmas immunerősítő bombaként viselkedik az emberi szervezetben, s ezáltal képes is legyőzni, sőt megelőzni számos betegséget. De ne szaladjunk ennyire előre. Lássuk, hogyan is kúszott be szépen lassan az emberiség világába, ez az aprócska, mindenkinek meglepetést okozó, páratlan növény.

Tovább
02.07

Életerő 50 év felett

 • Szerző: Simon Mariann
 • 1 hete
 • 0 hozzászólás
Életerő 50 év felett

Az ember sokszor nem hiszi el a nála idősebbek által sokat emlegetett „majd meglátod” kezdetű tapasztalatokat. „Majd meglátod, hogy 50 felett örülsz majd ha eszedbe jut a riasztó kódod, nem hogy a tavalyi nyaralásod címe.” „Jaj, ne izgulj, 50 után majd meglátod, hogy a derekad nem úgy fogja bírni, mint most.” De miért ennyire rosszak a tapasztalatok?

Tovább
01.30

Nagy téli méregtelenítés – immunerősítés és pár kiló ledobása

 • Szerző: Simon Mariann
 • 3 hete
 • 0 hozzászólás
Nagy téli méregtelenítés

Mi a jó a méregtelenítésben? Hogy a segítségével megerősítheted az immunrendszered, és még az ünnepek alatt felszedett kilókat is ledobhatod magadról!

Miért pont a tél kellős közepén méregteleníts?

Tovább
A D-vitamin nélkülözhetetlen hatásai

Először is fontos tudni, hogy a D vitaminra az emberi szervezetnek mindenképp szüksége van ahhoz, hogy a kálcium megfelelően felszívódhasson a csontokban, hogy a vérünk kálciumszintje ne csökkenjen, hogy immunrendszerünk képes legyen ellenállni a levegőben és tárgyakon megbúvó kórokozóknak és nem mellesleg a fogaink épségéért is közvetetten a D vitamin a felelős. Szóval ez a láthatatlan csodaszer elképesztően sok mindenben segíti az emberi szervezetet az egészséges állapot megőrzéséhez, a túléléshez, a fejlődéshez.

Tovább
01.21

A szervezetünknek nagyon fontos a C-vitamin. De miért is?

 • Szerző: Simon Mariann
 • 1 hónapja
 • 0 hozzászólás
Milyen folyamatokat támogat a C-vitamin?

A C-vitamin az egyik legfontosabb vitaminunk, melynek rendszeres pótlása fontos szervezetünk egészséges működéséhez. Ezt a vitamint ugyanis nem tudja raktározni a szervezetünk, a felesleges mennyiség kiürül. Bár sok szó esik róla, és talán a legismertebb vitamin, nem is gondolnánk, milyen sok funkciót lát el testünkben!

Tovább
© 2014. Vitaminpontok Kft. Minden jog fenntartva.
Adatvédelmi engedélyszám H-83287329
Design & programming:
&