Kedvezmény mindenkinek jár!

Ingyenes kiszállítás:

5.000 Forintnál
0 Ft
5.000 Ft

A Vitaminpontok webáruházban három módon fizethet: A csomag átvételekor készpénzben, vagy a megrendeléssel egyidőben bankkártyával vagy Paypal-al.

Bankkártyás fizetés:
A Vitaminpontok a CIB bank biztonságos kártyás fizetési rendszerét alkalmazza. Amikor Ön ezt a módszert választja, a webáruházunk a fizetési folyamat részeként átirányítja Önt a CIB biztonságos fizetési oldalára, ahol a teljes tranzakció lezajlik anélkül, hogy mi a kártyájának vagy bármilyen banki adatának birtokába kerülnénk.

A fizetés végén Ön visszakerül a webáruházba és a banktól kapunk egy titkos kódot, amiből mi annyit tudunk meg, hogy a fizetés sikeres volt vagy sem.
Amennyiben sikeres volt, a megrendelés él és másnap küldjük a termékeket.

Paypal számláról vagy bankkártyával fizetés:
A PayPal a világon a legelterjedtebb módszer a biztonságos internetes fizetéshez. Többek között ezt használja a világ két legnagyobb kereskedelmi rendszere az Amazon és az Ebay is.

Amennyiben rendelkezik PayPal számlával, az internetes vásárlások során még arra sincs szükség, hogy bankkártya-adatait minden egyes vásárláskor megadja.
Ha nincs PayPal számlája, bankkártyájával akkor is biztonságosan fizethet az oldalon keresztül.

Sajnos a PayPal még nem rendelkezik magyar nyelvű felülettel, de a fizetés menete olyan egyszerű, és nagyon hasonlít bármely más bank online bankkártyás fizetési rendszeréhez, hogy gondot nem tud okozni.

A Paypal fizetésnél Önnek nem számítanak fel külön költséget a fizetésért. Ha a megrendelése után a PayPal fizetést választja, az oldal automatikusan átnavigálja Önt a PayPal biztonságos fizetési oldalára. Innentől minden hasonlóan zajlik, mint a bankkártyás fizetési módszernél, amit fentebb leírtunk. A Vitaminpontok nem kap adatot a kártyájáról vagy bármilyen Paypal adatáról.

© 2014. Vitaminpontok Kft. Minden jog fenntartva.
Adatvédelmi engedélyszám H-83287329
Design & programming:
&

happy13

Ezért egy kis meglepetéssel
készültünk Neked!

Kattints ide érte!