Aki egy kicsit is fogékony az egészség témakörével kapcsolatban, sokszor hallhatja, hogy az elhízás rizikó faktor, hogy elhízott jóléti társadalomban élünk, hogy itt az ideje az egészséges életmódnak, a jobb fizikai állapot elérésének.

Nap, mint nap hallani jó tanácsként orvosoktól, ismerősöktől: Le kellene fogyni, hogy egészségesek legyünk. A súlyvesztés szükséges az egészség visszaállításához.
Szóval: A fogyás egészségesebbé tesz, a fogyás az egészséghez vezető egyik út.

Ha igazán belegondolunk, rá kell jönnünk, hogy egy egészséges embernek minden tekintetben ideális a teste. Nem a kövérség, az elhízás okozza a betegséget. Ezek tünetek, egy korábban elindult romlási folyamat láthatóvá váló tünetei. A test egy kicsit, vagy nagyon elromlott, nem működik már teljesen egészségesen, így elkezdődik a hízás.

Mi a Testszerviznél azt valljuk, és 100 ügyfelünk velünk együtt, hogy az egészséget kell helyreállítani és rögtön elindul a fogyás. Megnő az energiaszint, eltűnik a fáradékonyság, az emésztési probléma, az ízületi gondok, helyre jön a vérnyomás.

Az egészség nem más, mint a test optimális működése, ideális belső és külső állapota.

Nem fogyni kell, hogy egészségesek legyünk! Egészségesnek kell lennünk először, hogy fogyni tudjunk! Ez a helyes sorrend és nem más.

A Testszerviz azzal foglalkozik, hogy segít több egészséget teremteni ügyfeleinek. Támogatjuk őket abban, hogy újra elinduljanak egy javuló, jobban működő testi állapot elérése felé.

A diéták, fogyókúrák, terápiák azért nem hoznak sikert, mert a sorrendet összekeverik.  Azt hirdetik, hogy a fogyás egészséget eredményez. Mint számos esetben láttuk, nem járnak igazi és tartós eredménnyel.

Ide vágó jellemző kommunikáció egy ügyfelünktől: „A program elkezdése után hamarosan jobban kezdtem érezni magam, azt éreztem, hogy egészségesebb kezdek lenni. És utána a fogyás is gőzerővel beindult.”

És ez a valóság. Jobban érezzük magunkat, elkezd a testünk jobban működni. És ez természetesen fogyást is hoz, ha szükség van rá. Ebből a nézőpontból kell megnézni a jelenlegi testi állapotunkat, az eddigi próbálkozásainkat. Szívesen megmutatjuk, hogy ez Önnél is működik, Ön is képes napról napra több egészséget kreálni!

Jelentkezzen egy ingyenes tanácsadásra, ahol megtudhatja személyre szabottan az egészség teremtés Önnek is sikeres útját!
Testszerviz – Egészséget kreálunk!