Amikor megveszünk egy autót, tévét, vagy akár egy egyszerűbb telefont, részletes és pontos leírást kapunk a működéséről, a lehetséges felmerülő hibákról, azok kezeléséről, szerviz igényről. Amikor megszületünk semmilyen útmutatót nem kapunk, és tanulmányaink alatt (ha csak nem orvosnak tanul valaki) is igen csak általános dolgokat tudunk meg a testről. A sajátunkról pedig szinte semmit.

Nem vagyunk egyformák, így a testünk sem.

Mindenkinek másra van szüksége. És a különbségek nagyon apró részletekben is lehetnek.

Dr. Berg amerikai orvos/természetgyógyász több évtizedes kutató munka és több ezer megfigyelt eset alapján dolgozta ki a nevével fémjelzett életmód technológiát.

A test nem optimális működése (túlsúly, hajhullás, bőrproblémák, alacsony energia szint, fáradékonyság, stb.) mögött a hormon rendszer felborulását találta. Ezek alapján állította fel azt a 4 kategóriát, amibe az emberek testi állapotuk és tüneteik alapján besorolhatóak. Az életmódbeli változtatásokat is ezek alapján dolgozta ki. Természetesen a típusokon belül vannak különbözőségek, és ezért van szükség mindenkinek személyre szabott programra.

A technológia nagyszerűsége abban rejlik, hogy megtanítja a partnereket saját testükkel kapcsolatos kulcsfontosságú adatokra.

Megtanítja, hogy hogyan működünk, mit miért teszünk, minek milyen következményei lesznek.

A programban résztvevők egy egész éltre szóló tudást kapnak, amivel saját maguk tudják szervizelni testüket a továbbiakban.

Ez felbecsülhetetlen érték a jövőjük szempontjából. Testük új életre kel, a problémák rendeződnek és elkezdődik egy igazán emberhez méltó élet.

A 4 típus valamelyikébe Ön is beletartozik. Hogy melyikbe azt egy személyes beszélgetést követően tudjuk Önnek megmondani.

Azt is, hogy mit kell tennie a fizikai állapot javítása érdekében. És mindezt könnyen, kényelmesen, természetes módon anélkül, hogy fel kellene borítania jelenlegi életét.

Tudja meg, hogy Ön melyik típus!
Tudja meg, hogy mit kell tennie a jobb állapotért!

Töltse ki tesztünket és jelentkezzen egy ingyenes konzultációra!