Számos esetben hallom emberektől, hogy éppen egy „fantasztikus” máj-méregtelenítő kúrán, programon vannak.

„Bekapkodnak ezt-azt és pár nap alatt kiürül a méreg a májból.”

Többségük azt sem tudja, hogy hol a májuk és mekkora szerv is, valamint milyen központi szerepe van a test működtetésében.

A máj egy 1,2-1.5 kilós szerv. A jobb oldalon helyezkedik el a bordák alatti részben. 500 különféle feladata van, többek között a méregtelenítés, kiválasztás, cukorszint szabályozás, és a testben termelődő 600 hormon 85%-nak aktivizálása.A máj az a szerv, mely képes teljesen regenerálódni és újra magas szinten működni, bármennyire is elromlott korábban. Jelentősége sokak számára nem világos, azt gondolják, hogy egy szerv a sok közül.
Pedig a legfontosabb a test működtetése szempontjából. (Nem működés, működtetés!!!)

A máj-méregtelenítés egy helytelen meghatározás. A máj maga az a szerv, ami a további 500 funkció ellátása mellett a méregtelenítést végzi.
Szóval ahhoz, hogy el tudja végezni ezt a feladatot, kiváló állapotban kell lennie. Ha így van, akkor majd méregtelenít.
Bármilyen kúra, életmódváltás, anyagcsere szabályozás nulladik lépése a máj erősítése, támogatása, hogy újra építse saját magát. A teljes újjáépüléshez 3 évre is szükség lehet, ugyanakkor nagyon gyorsan elkezdődik a rendbehozatal, ha megfelelően és célirányosan segítjük.

Szinte azonnal érezhető a változás, amikor a nulladik lépést elkezdjük. Energikusság, jobb emésztés, a felesleges folyadékok eltávozása, pihentetőbb alvás, és természetesen a fogyás is beindul.
Azt érezzük, hogy a test újra életre kel, szinte kivirágzik és elkezd egészségesebbé válni. A tapasztalatok megerősítették, hogy ilyenkor gyorsan javul a felszívódás, pl a korábban szedett vitaminok sokkal jobban hasznosulnak, sokkal érezhetőbb a hatásuk van.

Mindaddig, amíg a máj nincs rendben, bármilyen kúra, próbálkozás, egészséges életmód akció csak korlátozott és részleges eredményeket fog hozni.

A cél tehát: Hozd rendbe a májad! Nem csodaszerekkel, hanem azzal, hogy támogatod.

Mi, a Testszerviznél mindig ezzel kezdjük a személyre-szabott programokat. Megértetjük, hogy hogyan működik a test, hogyan kell segíteni abban, hogy egészségesebb legyen. És megértetjük, hogy hogyan működik a máj és hogyan lehet/kell rendbe hozni!

Itt az idő, hogy jelentkezz egy ingyenes konzultációra! Tudd meg, hogy mit tehetsz a testedért!
Jelentkezz egy ingyenes konzultációra itt!

testszerviz-banner