Sőt ajándékba adjuk Önnek!

Biztos hallott már róla, hogy nagyon fontos a melegben az elvesztett folyadék pótlása, ilyenkor nyáron viszonylag sokat hallunk erről a médiában is. Viszont a pótlás módjáról ritkán hallunk. Napi 2-3 liter víz elfogyasztása mellett létfontosságú, hogy a verejtékezéssel elvesztett értékes ásványokat is pótoljuk.

Ismeri azt a tarkón induló délutáni nyomó fejfájást, ami estére elhatalmasodik, és reggelre múlik csak el jó esetben? Ugye ismerős? Mi okozza? Hát nem a fájdalomcsillapító hiánya!

Ennek az oka majdnem minden esetben a test elektrolit háztartásának felborulása, vagyis a sóhiány.

A sók közül is legtöbbször a kálium hiánya váltja ki. Nem praktikus sóhiányt fájdalomcsillapítóval “kezelni”. Néha egyetlen mokkáskanál konyhasó is megoldja a helyzetet, de napi 2-3 tasak speciálisan összeállított italpor, ami bővelkedik ásványi sókban és tartalmaz némi B-vitamint segíthet megakadályozni a fejfájás kialakulását és mellékesen energikusabbá is teheti az embert.

Ezen a nyáron segítünk Önnek megelőzni a sóhiány okozta kellemetlenségeket!

Most AJÁNDÉKBA szerezheti meg málnás ízesítésű Multi Sport italporunkat, ami egy finom, málnás ízű multivitamin italpor 1000 mg C-vitaminnal, 200 mg Káliummal, B-vitaminokkal és ezen kívül még rengeteg értékes ásványi anyaggal.
Az ajándék értéke 1790 Ft. Ehhez nem kell mást tennie, mint a kosarába pakolni kedvenc étrend kiegészítőit, és amint átlépi a 9000 Ft-os rendelési értéket, mi automatikusan csomagoljuk Önnek az ajándék málnás ízű Multi Sport italport.

Szerezze be most kedvenc vitaminjait, étrend-kiegészítőit, és amint átlépte a 9000 Ft-os rendelési értéket, máris megkapja az ajándék multivitaminos italport is!

Más akcióval nem összevonható!