optimális_test

Szinte naponta kapunk kérdéseket a superfood-jainkkal kapcsolatban. A legtöbben a különféle multivitaminokkal szeretnék összehasonlítani ezeket.

Megértem, mert a legkönnyebb egy hasonló nagyságrendű dologgal összehasonlítani valamit, de ez itt és most nem lehetséges.

Nézzük például az újra kapható Emerelad Balance összetételét, hogy látható legyen a különbség. Ez nem újabb multivitamin csomag. A legjobb multivitamin-csomagjaink is ötvennél kevesebb laboratóriumi tisztaságú összetevőt tartalmaznak.

Az Emerald Balance egyetlen összetevője (vehetjük mondjuk a csipkebogyót vagy esetleg az algákat) ezernél is több tápanyagot tartalmaz, amiből párnak ismerjük a hatását, a legtöbbnek pedig nem is igazán. Csupán azt tudjuk, hogy fogyasztásuk egészségesebbé tesz bennünket.
Na ezt az ezret szorozzuk meg a negyvennél is több összetevővel, amiből a termék összeállt és megkapjuk a nagyságrendet.

A változatos kiegyensúlyozott táplálkozásnak közvetlen hatása van az egészségre. A hangsúly, amit szeretnék kiemelni a VÁLTOZATOS szón van. Sajnos senki sem definiálta pontosan, mit jelent a változatos szó. Eddig bárkit megkérdeztem, mindenki azt mondta, hogy ő változatosan étkezik. Az, hogy minden nap másik felvágottat teszünk a szendvicsünkbe, nem jelenti a változatosságot.

Egy superfood (szuper élelmiszer), mint például az Emerald Balance alkalmas arra, hogy ne legyen olyan nap az életünkben, amikor szervezetünk nem jut hozzá a számára létfontosságú alábbi tápanyagokhoz

Méregtelenítés

almarost, almapektin, árpafű, porított céklalé, chlorella alga, spirulina alga, damiana aphrodisiaca, gyermekláncfű, lenmag, zsurló, lecitin, silymarin (máriatövis), petrezselyem, rizskorpa, vizitorma

Izom felépülés

aloe vera, bambusz, árpafű, chlorella, gyömbér, zsurló, spirulina, lecitin, kurkuma, E-vitamin, vizitorma, ananász

Antioxidáns

spirulina, chlorella, árpafű, kurkuma, acerola, citrus bioflavonoidok, áfonya, málna, petrezselyem, vizitorma, cékla kivonat, sárgarépalé kivonat, fahéj (kéreg), zöldtea kivonat, szőlőmag

Immunerősítés

astragalus (baktövis), méhpempő (royal jelly), spirulina, chlorella, árpafű, 6 féle probiotikum, kurkuma, acerola, citrus bioflavonoidok, áfonya, málna

Mentális erő

ginkgo biloba, lecitin

Ízületvédelem

kurkuma, gyömbér, spirulina, aloe vera

Enzimek

amiláz, celluláz, lipáz, proteáz

 Kíváncsi vagy a termékre? Kattints!

emerald