running_L-karnitin

Az L-karnitin a fokozottabb zsírégetést támogatja, de elsősorban testmozgással együtt alkalmazva.
Számos kedvező tulajdonsága van.

Az L-karnitin hatásmechanizmusának lényege, hogy a kardioedzés során a sejtekből felszabaduló zsírokat az energiafelhasználás helyére szállítja. Az L-karnitin maga a szállítóeszköz. Minél több L-karnitint viszünk be, annál több felszabadult zsírt tud a szervezet energiaként felhasználni. A zsírt a sejtekből a sportolás által fel kell szabadítani és biztosítani kell a megfelelő mennyiségű L-karnitint, hogy azok valóban el is égjenek. Az L-karnitint az edzés megkezdése előtt kb. fél órával kell fogyasztani. Egyes kutatások eredményei világosan kimutatják az L-karnitin pozitív hatását, ha azt erős testi megterhelés előtt veszik be.

Az L-karnitin

  • javítja a kitartást,
  • a testi teljesítőképességet,
  • megsokszorozza az izomban értékesülő energiát,
  • gyorsítja a zsírok elégését,
  • javítja a mérgező anyagcsere-termékek kiválasztását,
  • lerövidíti a regenerációt.

Ha eddig nem volt energiád végigcsinálni egy kb. egy órás edzést, akkor mindenképpen ki kell próbálnod az L-karnitin hatását. Segítségével a test terhelhetősége megnő, ezáltal könnyebben fog menni az edzés is. Teljesen mindegy, hogy aerobikról, kocogásról, úszásról, vagy milyen sportról beszélünk, a lényeg az, hogy tovább és jobban fogod bírni, ha előtte L-karnitint fogyasztasz. És ugye aktívabb sportolás esetén a zsírt is nagyobb hatékonysággal égeti a szervezet. Így segíti az L-karnitin a fogyást.

Elsőre nehéz elhinni, hogy az edzés időtartama akár kétszeresére is növekedhet csupán azáltal, hogy L-karnitint eszik az ember, mivel kevésbé fárad el. Én sem hittem, míg ki nem próbáltam. Egészen szuper érzés megtapasztalni, hogy mennyivel könnyebben megy, és ez elégedett érzéssel tölti el az embert.

L-karnitint keresel? Kattints!