Vége a nyárnak beköszöntött az ősz, lekezdődött az iskola, egyik napról a másikra érezhetően esősebb, hűvösebb is lett a levegő. Tehát vége a pihenésnek és elkezdődnek a dolgos hétköznapok. Most lehet, hogy meg fogsz ezen lepődni, de én azt mondom, hogy sok szempontból jobb is lesz ez így nekünk!

Azt kérded, hogy miért?

Mert a nyár nem mindenkinek az egészséget jelenti!

Az elmulasztásalt időszakban kialakítottunk egy bizonyos napi rutin, amibe akár az egészségünk megőrzésére is figyeltünk, de ez sokunknál felborul, hiszen a nyár a pihenés és a lazítás ideje. Nem is beszélve a gyerekek nyári szünete okozta napirend borulásáról.

Az edzőtermekben jól láthatóan kevesebben járnak (legalábbis nem annyian vannak mint a szokásos tavaszi „fogyókúra szezonban”. Ha csak a saját példámat nézem amikor nyaralok kevésbé figyelek oda, hogy mit eszek, iszok. Ti hogy vagytok ezzel?

Általában több desszertet, édességet fogyasztunk, ráadásul az alkohol bevitel is nőni szokott. Gondolhatnánk, hogy ettől csak még jobban feltöltődünk, de ez maximum lelki feltöltődés. Ugyanis a testünk ilyenkor rohamtempóban dolgozik, a nem szokványos táplálék bevitelnek köszönhetően.

Nem csoda hát, hogy testileg fáradtabban érünk haza a nyaralásból, mint ahogy elindultunk.

multivitmin_reklam

Amíg mi pihenünk sejtjeink megszakadnak a munkában!

Tisztelet persze a kivételnek, de ez a cikk nem is nekik szol. Viszont egyszer minden jónak vége szakad, így volt ez a nyárral is.

Itt az ősz, és ez egy remek lehetőség a regenerálódásra, immunerősítésre

Szükségünk is lenne rá, mert amikor beköszönt a hidegebb, nyirkosabb idő, nem árt, ha az immunrendszerünk fel van erre készülve. Addig is térj vissza azokhoz a szokásaidhoz, amik egészségesebbé tettek. Ha esetleg ezek hiányoztak, akkor itt az idő, hogy újakat alakíts ki. A lényeg, hogy kezd el a feltöltődést, ehhez segítséget nyújthatnak a weblapon megtalálható cikkeink, és termékeink.

 

Itt találod multivitamin termékeinket!