Kis Gergő_rió

Rövid interjú Kis Gergővel (négyszeres olimpikon, többszörös Európa-bajnok, és örökös magyar bajnok úszó)

– Köszöntünk újra itthon Gergő!

– Köszönöm:) Nagyon kedvesek vagytok.

– Milyen volt Rió?

– Nagyon jól éreztem magam odakinn, de vártam már, hogy haza jöjjek. Rengeteg izgalmas dolog történt velem és a fiúkkal, órákat tudnék mesélni. Nagyon büszke vagyok a sportoló társaimra, barátaimra! Amit ezek a lányok és fiúk produkáltak, az nem volt semmi! Hosszú Katinka, Kozák Danuta, Szilágyi Áron, Kenderesi Tamás mindannyian olyat tettek, amit míg élünk nem feledünk el!
Bár mi nem értünk el dobogós helyet, mégis azt gondolom ez a riói olimpia nagyon nagy változást hozott az életembe.
Ez volt szám szerint a 4. olimpiám. Athén, Peking és London után most Rió, és ez az utolsó felnyitotta a szememet!
Bevallom őszintén, hogy nagyon rossz lelki állapotba kerültem a versenyek után, és el kellett telnie pár napnak, míg kicsit helyrerázódtam.
De ismét talpra álltam! Rájöttem, hogy erősebben kell küzdenem az álmaimért, és arra is, hogy nem szabad belebetegednem, ha valami nem úgy sikerül, ahogyan elsőre elterveztem. Csak fel kell állni, és küzdeni kell tovább!
Hiszen a győztesek soha nem adják fel, akik feladják, soha nem győznek. 

– Mit csinálsz most, és milyen terveid vannak a jövőre?

– Eddig tartott a pihenés, néhány nap a családommal, barátaimmal, egy kis kirándulás, babalátogató, esküvő ….de most vissza a medencébe! 1 hét múlva már megyek egy holland versenyre, de a fókuszom, már a 2017-es Világbajnokságon van! Ott nagyon jól akarok szerepelni! Új szemszögből nézem a dolgokat, jobban odafigyelek a táplálkozásomra, és persze rendszeresen szedem a vitaminjaimat!

– Remek hírek. Sok sikert kívánunk Neked a versenyeken, és kívánjuk, hogy érd el a céljaidat!

– Köszönöm:)

Multi Profi Sport csomag, Kis Gergő ajánlásával