Kis Gergő_Vitaminkiraly_Sportcsomag


A foci EB után sem nyugszanak magyar sportolóink.

Már csak napok kérdése és elindulnak a nagy megmérettetésre!

De azt hiszem abban egyetérthetünk, hogy nem mehetnek el nélkülünk:)

Ezért úgy döntöttünk, hogy Kis Gergő többszörös Európa-bajnok úszót támogatjuk!
2016.09.30-ig Kis Gergő által dedikált limitált kiadású Multi Profi Sport vitamint találsz budapesti Vitaminkirály Szaküzleteinkben a felnőtteknek, a gyermekeknek pedig személyre szabott vitamincsomagokat állítunk össze.

KisGergő_Sport csomag
Gyere be hozzánk, szerezd be a vitaminjaidat, és bátran kérj tanácsot akár magadnak, akár sportoló gyermekednek!

Vár téged is szeretettel:
                                       a Vitaminkirály Szaküzletek csapata

Olvasd el mi Gergő véleménye a Vitaking Multi Profi Sport vitamincsomagról,
valamint a Multi Sport Italról :

“A Vitaking Multi Sport csomagjával jobban tudok összpontosítani akár egy edzésre, akár egy versenyre.
Ez egy természetes összetevőkből álló komplex készítmény számomra, ami biztosítja napi szinten a szükséges vitaminokat, nyomelemeket, és tápanyagokat, hiszen köztudott, hogy csupán a bevitt zöldségekkel, gyümölcsökkel ezeket már nem tudjuk biztosítani szervezetünk számára.
Segíti az éjszakai pihenésem, tisztább a fejem, ami a regenerációhoz kell, hogy nyugodtan tudjam tölteni az éjszakát.
A mostani intenzív felkészülés során sem kerültem úgy padlóra, mint mondjuk a korábbi évek során. Szervezetem sokkal jobban bírja a terhelést, nem éhezek az edzések alatt, még csökkentett szénhidrát bevitel mellett sem. A regenerációs időm is jelentősen csökkent, ami nagyon fontos a versenyekre való felkészülésben.

Az edzések után szoktam meginni a Vitaking Multi Sport Italt (hamarosan újra megtalálod üzleteinkben (a szerk.)), naponta kétszer, mert azt érzem, hogy a kimerült szervezetemet energiával tölti fel. Ha nincs edzés is iszom, mert szeretem az ízét, és mert ha kicsit levertebbnek is érzem magam, utána máris jobb a közérzetem. Versenyeken mindig ott van a táskámban, versenyszám után azonnal megiszom, amit előre bekevertem a kulacsomba, így kezdem a levezetést és a regenerációmat. Naponta minimum két adag, ami nálam látványos eredményt idéz elő, de a verseny időszakban ezt van, hogy 4­-5 adagra is emelem. Ajánlom azoknak is, akik a hétköznapi életüket szeretnék egészségesen, problémamentesen élni, ha sportolnak is mellette, akkor fokozottan, az élsportban pedig elengedhetetlen mind edzésen, mind versenyeken, hogy a teljesítőképességükből biztosan ki tudják hozni a maximumot.
Ajánlom mindenkinek a Vitaminkirály termékeit, mert valóban nagyon sok vitamin van benne, és hatásos.

Kis Gergő (többszörös Európa-bajnok úszó)

Kattints a Multi Sport vitamincsomagért!

KisGergő_Sport csomag