Hogyan juthat 2 havi ingyen vitaminhoz a Vitamin Szaküzletekben? Gyakran kérdezik tőlünk, hogy hogyan tudnának olcsóbban, kedvezményesebben hozzájutni havi vitaminjukhoz. Egy megoldást javasolok azoknak, akik hosszabb távra vetik belénk bizalmukat!

Itt a lehetőség!

 

Legyen a Vitaminkirály havi előfizetője és 6. illetve 12. vitamincsomagjához ingyen juthat hozzá!

Miért lenne jó Önnek előfizetőnek lennie?

  • Havonta csak az aktuális csomagot kell kifizetnie, az újság előfizetésekkel szemben, nálunk nem kell az egész évet előre kifizetnie.
  • 1 évben csak 10 hónapban kell a vitamint kifizetnie.
  • Bármilyen Vitaking terméket választhat havi rendszerességgel az aktuális csomagja mellé, amiből szintén 2 havi adagot ingyen kap meg.

Van valami, ami mindennél fontosabb, hogy rendelkezzen vele az ember. És ez az egészség. Az Ön egészsége!

A munkáltatók a mai világban nehezebben tudják megoldani, ha kimarad a munkából pár napra, vagy akár egy hétre is, azért mert ledöntötte a lábáról egy megfázás, vagy egy influenzaszerű megbetegedés. Arról nem is beszélve, hogy a táppénz miatt nem kapja meg azt a fizetést, amit azokban a hónapokban szokott, megkapni amiben végig dolgozott.

Vagyis mindenkinek érdeke, hogy Ön egészséges maradjon, saját magának, a családjának, a környezetében élőknek, a munkatársainak, a főnökének, a foci vagy kosárlabda csapatának, vagy ahová épp lejár sportolni hetente.

Azt hiszem abban Ön is egyetért velem, hogy az egészségünk, és az, hogy minden nap teljes erőbedobással tudjuk végezni a dolgunkat, egy nagyon fontos sarokpontja az életünknek. Nem engedhetjük meg azt a luxust, hogy napokat kihagyjunk a munkából, hogy napokig ne tudjuk elvégezni a házimunkánkat, a házkörüli dolgainkat, vagy hogy ne tudjunk este segíteni a gyerekeinknek, mert apa vagy anya most épp nincs a toppon, és estére már annyi energiája maradt csak, hogy fáradtan bámulja a tévét.

Ebben a levélben én nem akarom arról meggyőzni, hogy szedjen vitamint, mert ezzel Ön is teljesen tisztában van úgy gondolom. Ön is tudja, hogy a mai élelmiszereink nem tartalmazzák sajnos azt a vitamin mennyiséget amire valóban szükségünk lenne.

Kinek szól ez az előfizetés?

Azoknak ajánlanám, és azok olvassák tovább ezt a levelet, akik napi szinten fogyasztják a vitaminokat, és számukra napi rutin az, hogy mindig be is vegyék, tehát fontosnak tarják az egészségüket.

Kinek nem szól ez a havi vitamin előfizetés?

Azoknak semmiképpen sem ajánlanám, akik nem napi rendszerességgel szednek vitaminokat, hanem csak néha napján, amikor eszükbe jut. Ők nagyon hamar úgy fogják gondolni, hogy nagy hiba volt a részükről benevezni ebbe az előfizetéses konstrukcióba, mivel néhány hónap múlva azt fogják észrevenni, hogy a konyhaszekrényük tele van bontatlan vitaminokkal. És ekkor jön majd a nagy fejtörés, hogy mit is lehetne kezdeni ekkora vitaminheggyel?

Minek kell szerepelnie a havi előfizetésben?

A lényeg, hogy legalább egy Vitaminkirályos multivitamin csomag szerepeljen a havi rendszeres vásárlásában! Nem kell előre megvenni az egész évi adagot!

ajandekvitamin2

Jelentkezzen az akcióra személyesen a Vitamin Szaküzletekben, vagy e-mailen a vitamininfo@vitaminkiraly.hu e-mailcímen.

1088 Budapest, Rákóczi út 25. (bejárat a Vas utca felől)
Tel.: +36 1 318 9190, +36 30 609 9838
Nyitva tartás: H-P 10-19 óráig, Szo: 10-15 óráig, V: zárva

1055 Budapest, Szent István körút 29.
Tel.: +36 1 329 7487, +36 30 331 9081
Nyitva tartás: H-P 10-19 óráig, Szo-V: zárva

1078 Budapest, Murányi utca 21.
Nyitva tartás: H-P 8:00-15:30 óráig, Szo-V: zárva
Tanácsadás: 15:30-21:00 (előzetes egyeztetéssel)
Tel.: +36 (30) 482 8332

Kérje a jelentkezési lapot és további információt kollégáinktól!