természetes vitaminok

A betegségek prevenciója (megelőzése) a hosszú távú egészség kulcsa, nem pedig a betegség elleni harc, ha az egyszer már kialakult.

Megelőzhetjük a betegségeket — vagy legalábbis a kockázatot csökkenthetjük —, ha gyümölcsben és zöldségben gazdag étrenden élünk, ha eleget mozgunk, és ha nem utolsósorban pótoljuk a szükséges vitaminokat a szervezetünk számára.

Bár a vitaminok sokat javíthatnak a szervezetben végbement károkon, és megállíthatják vagy legalábbis lassítják sok betegség előrehaladását, sokkal kedvezőbb, ha egészségünket próbáljuk megőrizni. Ha valóban jó egészségnek örvendünk, akkor akár évekbe is telhet, míg a vitaminok kedvező hatását észleljük. De azt azért biztosan észrevesszük, hogy nem betegszünk meg olyan gyakran, mint azok az emberek, akik nem szednek vitaminokat. Koleszterin-szintünk és vérnyomásunk nyilván nem szökik fel olyan magasra, mint az övék. Nem érzünk majd olyan gyakran fájdalmat, és biztosan tele leszünk energiával.

Melyik vitaminra és táplálék-kiegészítőre van a TE szervezetednek szüksége? Gyere be budapesti Vitaminkirály Szaküzleteinkbe, ahol kedves vitaminszakértők segítenek a választásban.

Vitaminok lelőhelye! Kattints!

Forrás: naturhirek.hu