Már évek óta fut ez az Amerikából jött szokás, miszerint a november utolsó péntekén nagy leárazásokat csinálnak a cégek. A cél nem titok: emelni szeretnék az eladást, ezzel a profitot és helyet csinálni a következő év sláger termékeinek.
Évről évre túllicitálják magukat a cégek akár a kedvezmény mértékében, akár az akció hosszában.

Ezzel persze nincs is baj, mint vásárló én is szeretek nagyon jó áron hozzájutni a termékekhez.

A napokban én is ki szerettem volna használni ezt a lehetőséget, fel is mentem egy nagy cég weblapjára, ahol már a hetek óta kiszemelt dolgokat szerettem volna megvásárolni, hiszen HATALMAS 30%-50% akciót hirdettek. Valami viszont nem stimmelt: így elővettem a feljegyzéseimet és megnéztem milyen áron is jutottam volna hozzá múlt héten. Igazából 5%-al drágábban.
Volt még felírva pár ilyen termék és végignéztem ezeket. Az eredmény pedig meglepett(?): volt ami a kedvezmény dacára még drágább volt, mint az akció előtt, de azt a hatalmas leértékelést nem igazán láttam. Kicsit furcsa volt. Nem tudom, hogy mennyire lehet ez általános.
Az biztos, mi a Vitaminpontoknál nem így szoktuk csinálni a kedvezményeket. Nekem az a természetes, ha valamit akciósan adunk, azt tényleg adjuk úgy és ne játszunk az árakkal. Tényleg azt szeretném, hogy vásárlóink megbízzanak bennünk és visszajáró vendégek legyenek.
Viszont mivel ez számomra annyira magától értetődő, még sosem mondtam el ezt egyetlen vásárlónknak sem.

Szóval most elmondom Neked:

a Vitaminpontok a Black Friday (hete) tényleg akciós és tényleg annyival, amennyit oda írtunk. Kedvezményeinknél nem szoktunk játszani az árakkal, annál sokkal fontosabb a Te bizalmad!
Nézz szét és válogass 30 féle kedvezményes termékünk között. Van amit -10% és van olyan is amit -40% engedménnyel vihetsz haza.

Nagyon köszönöm, hogy elolvastad a gondolataimat!

Jó vásárlást kívánok Neked!