Black Friday 2018

FEKETE PÉNTEK 5 TELJES NAPIG

A VITAMINPONTOK.HU webáruházban

Lecsúsztál a Halloween-i meghirdetett akciónkról, és így ugrott a kedvezmény?

MOST időben szólunk, nehogy lemaradj erről a szuper ajánlatról!

Itt a lehetőség, hogy 5 napon keresztül kedvezményesen szerezd be a család vitaminjait, gyógynövényeit, sőt akár karácsonyi ajándékaid, egészséges szaloncukrot és egyebeket:)

Nézd meg BLACK FRIDAY ajánlatunkat!

Gyere be személyesen a boltjaink egyikébe, vagy rendelj webáruházunkban (vitaminpontok.hu), 2018. november 22-től november 26-a hétfő éjfélig és azon felül, hogy MOST 3.000 Ft feletti rendelésnél mi álljuk a postaköltséget, rengeteg más terméket 10% 15% 20% és 30% kedvezménnyel tudod megszerezni.

Hogyan szerezhetem meg ezeket a kedvezményeket?

Egyrészt vannak nagyon akciós termékeink, amikhez nem kell kuponkódot használnod. Ezeket itt is megtalálhatod.

És vannak általános kedvezmények, ezekhez akciós kódot kell használnod:

Kattints ide, és töltsd le az akciós kódokat!

Hogyan használd fel egyedi kedvezménykódod?
1. Töltsd le a kuponfüzetet itt, vagy a fenti gombon.
2. Tedd a kosárba a választott termékeket (akciós termékeket vagy teljes árú termékeket).
3. A rendelés végén az “Itt tudja felhasználni kuponkódját” mezőbe írd vagy másold be a fenti kódot. Fontos! A kuponkódokat csak teljes árú termékekre tudod használni! Ha akciós terméket és kupont is akarsz használni, azt két külön megrendelésben tudod csak megtenni.
4. Ezután a rendszer automatikusan levonja a teljes áru Vitaking, GALL vagy FullNatur  termékekből a 10% kedvezményt, illetve a speciális termékekből (mint a könyvek, Fodros kel por, vagy Multi Liquid termékekből a megfelelő kedvezményt). Az amúgy is akciós árú termékeket pedig már akciósan számolja.

Fontos!
Az akció 2018. november 22-től november 26-a éjfélig érvényes. Amennyiben nem írod be a kedvezménykódot a vásárláshoz, utólag már nem áll módunkban módosítani. Az ajánlat más akciókkal nem összevonható. A nagy érdeklődés miatt előfordulhat, a csomagok feldolgozásának ideje 1-2 nappal tovább tarthat.
Ha kérdésed van a rendeléssel, vagy a kupon használatával kapcsolatban keresd ügyfélszolgálatunkat az alábbi elérhetőségek valamelyikén.

+36 30 482 8332
vitamininfo@vitaminkiraly.hu

IRÁNY AZ AKCIÓS WEBÁRUHÁZ >>>