A Vitaking Multi Profi termékcsalád 2017-es évben már elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat. Ezt a díjat azok a személyek vagy termékek kapják meg, akik tevékenysége vagy megvalósított produktuma magas hozzáadott értéket képviselt kereskedelmi és társadalmi tartalmában egyaránt, hozzájárulva egy erősebb gazdaság megvalósulásához.

Korábban ez volt az egyetlen nem szakmához kötött tanúsító elismerés, amelyre a Magyar gazdaság részvevőjeként, önkéntes, nyilvános pályázat útján lehetett jelentkezni.

2018-ban újabb szintre emelkedtek a Vitaking Mulit Profi csomagjaink, ugyanis elnyerték a Érték és Minőség Nagydíj Védjegyet, ami egy új védjegy a kiváló minőségű áruk és szolgáltatások terén.

Kik kapják meg ezt a díjat?

Az Érték és Minőség Nagydíj kitüntető cím azon áruk, szolgáltatások, gazdasági szervezetek díjazása, amelyek tevékenységük során bizonyíthatóan elkötelezettek a minőség ügye iránt, és kiemelt fontosságot tulajdonítanak az egyetemlegesen magas minőségű termékek előállításának, illetve szolgáltatások nyújtásának. A Nagydíj elnevezése közvetlenül utal annak tartalmára, jelzi a védjegyoltalom jogosultjainak és partnereinek filozófiáját és elkötelezettségét. A valódi értékekre irányítja a figyelmet, elutasítva a hamisat, a silány minőséget.

A pályázat díjazottjai olyan példaértékű modelleket jelenítenek meg, amelyek hozzájárulnak a gazdaság fejlesztéséhez.

Minden egyes fogyasztónk és partnerünk hozzájárult ahhoz, hogy ilyen népszerűvé és sikeressé váljanak ezek a termékek. Mára elmondhatjuk, hogy Magyarország egyik legkeresettebb multivitamin családjáról van szó és ez óriási dolog, nagyon nagy öröm számunkra!

Köszönjük nektek!

Érték és Minőség Nagydíjas Vitaking termékek ITT >>>

 

forrás: vitaminkiraly.hu