Magyar Termék Nagydíj-Vitaking-Multi-Profi

.

Nagyon büszkék vagyunk, hogy tavaly Magyar Termék Nagydíj Védjegyet kapott a Vitaking Multi Profi vitamin család!

.

A Vitaking Multi Profi termékek évek óta TOP termékeink közé tartoznak.

Miért szeretik a vásárlóink?

  • kitűnő összetevők
  • kiegyensúlyozott, magas hatóanyag tartalom
  • kiváló ár/érték arány
  • napi kiszerelés
  • könnyen szállítható

Temesvári Richárd törzsvásárlónk a következőket írta a Multi Profi vitaminról:

“Szuper, hogy egy pici napi csomagban összeraktak minden nekem való vitamint és nem kell magamnak küzdeni az adagolással. Online Marketing Trénerként szükségem van az energiára és nem mondhatom le az előadásaim holmi apró korságok miatt. A Vitaminpontok termékei és figyelmes segítőkészsége kiválóan támogatja ezt. Köszönöm a precíz gondoskodás 🙂 ”

Mit jelent a Magyar Termék Nagydíj Védjegy?

Magyar Termék Nagydíj Védjegy kitüntetés, a tanúsított minőség „útlevele”.

Az immár húsz esztendős objektív minősítési rendszer kitüntetettjei azon vállalkozások és személyek, akik tevékenysége vagy megvalósított produktuma magas hozzáadott értéket képvisel kereskedelmi és társadalmi tartalmában egyaránt, hozzájárulva egy erősebb gazdaság megvalósulásához.

Ez az egyetlen nem szakma specifikus tanúsító elismerés, melyre a gazdaság egész területéről, önkéntes, nyilvános pályázat útján lehet jelentkezni.

Kiss Károlyné, a Magyar Termék Nagydíj Pályázati iroda ügyvezető igazgatója a Kiírók Tanácsa nevében az Országházban elmondott értékelő beszédében úgy fogalmazott: „Két évtized távlatában büszkén mondhatjuk el, hogy a díjat nyert pályázók szinte kivétel nélkül olyan alapelvek mentén tevékenykednek, melyek nem csak a hosszú távú sikeres működés előfeltételei, hanem annak állandó minőségéről és fenntarthatóságáról is gondoskodnak. Megfigyelhető a klímabarát és az energiahatékony megoldásokra való törekvés, illetve azok felértékelődése, melyek hosszútávon fenntartható fejlődést, magas életminőséget, reális nemzetgazdasági szintű megtakarítást eredményeznek. …”

MAGYAR TERMÉK NAGYDÍJ VÉDJEGYES VITAKING TERMÉKEK ITT >>>