Víz_Double Helix

A víznek három halmazállapotát ismerjük:

– légnemű
– folyékony
– szilárd

Ha szilárd, jégnek nevezzük; ha folyékony, akkor víznek; ha légnemű, akkor párának. Ám halmazállapottól függetlenül mindig ugyanarról a molekuláról beszélünk.

A szilárd vízklaszter nem más, mint vízmolekula, de a molekulák összetevői közötti távolság kisebb, mint a víz eddig ismert halmazállapotai esetében. Mi több, ennek a bizonyos távolságnak nincs köze a hőmérséklethez, nem függ össze vele és nincs is rá hatással. A Double Helix Water-ben található szilárd vízklaszter szobahőmérsékleten is szilárd marad, sőt! Nagyon magas hőmérsékleten is! Így tehát nem nevezhetjük jégnek.

Amikor nagy mennyiségű szilárd víz klaszter van a vízben, akkor egy érdekes jelenségnek lehetünk tanúi: a szilárd vízklaszterek a DNS alakjához hasonló kettős spirálba rendeződnek (innen jön a “Double Helix” elnevezés).

A szilárd víz klaszter mibenlétének és tudományos hátterének teljes leírása a Double Helix Water® avagy a homeopátia 200 éves rejtélyének megoldása? című könyvben olvasható. Ebben a könyvben precízen összegezve van minden felfedezés a víz ezen új halmazállapotával kapcsolatban.

Mi nem a Double Helix Water?

Sokféle vizet lehet kapni ma a piacon. Ezek mindegyike jótékony hatású (többé vagy kevésbé), és hozzájuk különféle állítások kötődnek.

A Double Helix Water® (DHW) ezek egyike sem. Amikor azt mondjuk “Double Helix Water”, azalatt azt értjük, hogy szilárd vízklaszterek vannak jelen szuper tiszta vízben (H2O).
Sem gyógyszereket, sem hozzáadott anyagokat nem tartalmaz; semmilyen módon sincs “kezelve” és megőrizte a tiszta H2O eredeti molekuláris felépítését. Mivel a szilárd vízklaszter molekuláris szinten tömörebb, a víz ebben a negyedik halmazállapotában teljesen másképpen viselkedik, mint a jég, a folyékony víz, vagy a vízgőz. És úgy hisszük, hogy pontosan ez a különbség az oka annak a figyelemre méltó hatásnak, mely fogyasztása révén a testben megfigyelhető.

double_helix_water

Mi van  a palackban?

A Double Helix Water palackjában 15ml (nagyjából 300 csepp) szilárd vízklasztereket tartalmazó ultratiszta víz van. A napi adagja 6-10 csepp, tehát nagyjából, egészséges ember esetében, egy hónapra elegendő mennyiség.

Double Helix Water® lelőhely ITT!

VIDEÓK A TAPASZTALATOKRÓL

Double Helix Water – első találkozás és a teniszkönyök kezelése

Egy súlyos tüdőgyulladással diagnosztizált betegem és a Double Helix Water sztorija

Ismét egy elhúzódó torokgyulladás és a Double Helix Water

Megmentheti-e ez az információ az életed? – a gyártó videója, magyar nyelvű felirattal

Forrás: www.doublehelixwater.hu