Kedvezmény mindenkinek jár!

Ingyenes kiszállítás:

9.900 Forintnál
0 Ft
9.900 Ft
f5e563f3236dbe739ab1

Double Helix Water (15 ml)

16.890 Ft (1,126.00 Ft / ml)

Termék leírása Leírás
Termék összetevők Összetevők
Önök mondták - Fogyasztói vélemények Vélemények

Double Helix Water (15 ml)

“A víznek három halmazállapotát ismerjük: légnemű, folyékony és szilárd. Ha szilárd, jégnek nevezzük; ha folyékony, akkor víznek; ha légnemű, akkor párának. Ám halmazállapottól függetlenül mindig ugyanarról a molekuláról beszélünk.

A szilárd vízklaszter nem más, mint vízmolekula, de a molekulák összetevői közötti távolság kisebb, mint a víz eddig ismert halmazállapotai esetében. Mi több, ennek a bizonyos távolságnak nincs köze a hőmérséklethez, nem függ össze vele és nincs is rá hatással. A Double Helix Waterben található szilárd vízklaszter szobahőmérsékleten is szilárd marad, sőt! Nagyon magas hőmérsékleten is! Így tehát nem nevezhetjük jégnek.

Amikor nagy mennyiségű szilárd víz klaszter van a vízben, akkor egy érdekes jelenségnek lehetünk tanúi: a szilárd vízklaszterek a DNS alakjához hasonló kettős spirálba rendeződnek (innen jön a “Double Helix” elnevezés).

Amikor azt mondjuk “Double Helix Water”, azalatt azt értjük, hogy szilárd vízklaszterek vannak jelen szuper tiszta vízben (H2O). Sem gyógyszereket, sem hozzáadott anyagokat nem tartalmaz; semmilyen módon sincs “kezelve” és megőrizte a tiszta H2O eredeti molekuláris felépítését. Mivel a szilárd vízklaszter molekuláris szinten tömörebb, a víz ebben a negyedik halmazállapotában teljesen másképpen viselkedik, mint a jég, a folyékony víz, vagy a vízgőz. És úgy hisszük, hogy pontosan ez a különbség az oka annak a figyelemre méltó hatásnak, mely fogyasztása révén a testben megfigyelhető.”

forrás: doublehelixwater.hu

VIDEÓK a tapasztalatokról ITT >>>

Nincs készleten
© 2014. Vitaminpontok Kft. Minden jog fenntartva.
Adatvédelmi engedélyszám H-83287329
Design & programming:
&