Kedvezmény mindenkinek jár!

Ingyenes kiszállítás:

9.900 Forintnál
0 Ft
9.900 Ft

  Ajándékutalvány 3.000 forint értékben

  Lepjed meg szeretteid karácsonyra egészséggel, vásárolj 3.000 forintos ajándékutalványt! Kapható a szaküzletekben és a webáruházban is!  

  3.000 Ft
  Kedvenc

  Ajándékutalvány 5.000 forint értékben

  Lepjed meg szeretteid karácsonyra egészséggel, vásárolj 5.000 forintos ajándékutalványt! Kapható a szaküzletekben és a webáruházban is!  

  5.000 Ft
  Kedvenc

  David L. G. és dr. Shui-Yin Lo: Double-Helix Water

  Mint olvasható a könyvben: “Szájhagyomány útján megkerestek bennünket és könyörögtek az emberek, a súlyos betegektől kezdve a halál közelében állókig, hogy hadd kapjanak ebből a vízből. Közülük 80% vagy teljesen felgyógyult vagy most van felépülőben; nem csak a rákból,...

  1.450 Ft
  Kedvenc

  Demecs István: 150 év legnagyobb orvosi tévedései

  A könyv egy rövid történelmi áttekintést ad az elmúlt másfél évszázad mindenképpen jelentős orvosi baklövéseiről. Az orvosok saját tévedhetetlenségükbe vetett hitét csorbítja a megszokott "gonosz" stílusában a szerző.

  490 Ft
  Kedvenc

  Demecs István: 25nap.hu – A cukorbetegség gyógyítható

  A cukorbetegség gyógyítható - mint azt a könyv címe is sugallja. A szerző üzenete az olvasóknak: "Ezt a betegséget korábban "időskori" cukorbetegségnek nevezték, mert jellemzően a korai hatvanas éveit élő, rosszul táplálkozó és mozgásszegény életmódot élő idősekre vol...

  890 Ft
  Kedvenc

  Demecs István: 5 szokás ami javítja az egészséged

  5 szokás ami javítja az egészséged - Avagy szokjunk meg jó dolgokat. A könyv bemutatja ezt az öt módszert, leírja, miért hatékonyak és ötleteket ad arra, hogyan képes bárki a napi szokásává tenni, az egészségének javítását.

  590 Ft
  Nincs készleten
  Kedvenc

  Demecs István: Betegre ettük magunkat

  Hogyan készítsük el két perc alatt a világ legjobb reggelijét? Milyen lenne egy egészséges reggeli? És egyáltalán létezik igazán egészséges reggeli? Hogyne. Erről szól a könyv. A könyv bevezetője: "Melyik a legfontosabb étkezés a nap során?

  690 Ft
  Kedvenc

  Demecs István: SUPERFOOD, a mikroalgák

  Ebből a könyvből megtudhatja, hogy a mikroalgák - a Spirulina és a Chlorella - miért váltak korunk szuperélelmiszereivé, illetve, hogy milyen betegségek esetén érdemes őket fogyasztani.

  690 Ft
  Kedvenc

  Dr. Lenkei Gábor: A koleszterin nem ártalmas

  A ma uralkodó felfogás szerint: A koleszterin egy ártalmas anyag. A dogma egyik meghatározása: Merev, megváltoztathatatlannak hirdetett kötelező erejű tétel/tan. A tévhit meghatározása: Valamivel kapcsolatban egy vagy több emberben kialakult téves meggyőződés.

  1.980 Ft
  Kedvenc

  dr. Lenkei Gábor: Betegségnek tűnő állapotok

  Lehet, hogy Ön teljesen feleslegesen szed gyógyszereket? Lehet, hogy Ön nem is beteg? Még akkor sem, ha olyan egészségi problémái vannak, amelyek kísértetiesen hasonlítanak valamelyik valódi betegségre? Ez nagyon is lehetséges.

  1.980 Ft
  Kedvenc

  dr. Lenkei Gábor: Cenzúrázott egészség

  Szeretné megtudni az igazságot? Olvassa el a könyvet! Miért élünk feleannyi ideig, mint lehetne? Mik a hízás leggyakoribb okai? Kik süllyesztették el a rák hatékony gyógymódját? Tudja, milyen egyszerű lenne egészségesnek maradni? Kik irányítják az egészség...

  2.700 Ft
  Kedvenc

  Dr. Lenkei Gábor: Egészségre ártalmas!

  Semmit sem tud arról, hogy az egészségét leginkább fenyegető tényezők nem a dohányzás, a zsíros ételek, a koleszterin, vagy a szennyezett levegő, hanem valami egészen más.

  2.700 Ft
  Kedvenc
© 2014. Vitaminpontok Kft. Minden jog fenntartva. Adatvédelmi engedélyszám H-83287329
Design & programming:
&