Egészség mindenkinek jár!

Ingyenes kiszállítás:

30.000 Forintnál
Ft
30.000 Ft
Szabados Pál_Kulcs a testhez

Szabados Pál: Kulcs a TESTHEZ

5.775 Ft
4.045 Ft
(4,045.00 Ft / könyv)

Termék leírása Leírás
Termék összetevők Összetevők
Önök mondták - Fogyasztói vélemények Vélemények

Szabados Pál: Kulcs a TESTHEZ

CSOMAGBAN OLCSÓBB! KATTINTS >>>

Három év, 1300 sikeres ügyféllel végzett konzultáció, – 6000 kg ledolgozása során szerezett tapasztalataink alapján számos megfigyelést tettünk, megértést szereztünk a test gyakorlati működéséről.

Ebből született a könyv: Kulcs a TESTHEZ

Hogyan segít neked ez a könyv? Ez egy „Kulcs a testhez”

Ahhoz, hogy valamit az életben kezelni tudjunk (eszközök, emberi kapcsolatok, munka stb.), mindenekelőtt ismernünk kell, hogy hogyan működnek. Az életben így lehet komfortosan közlekedni, a dolgokat irányítani, sikereket elérni, otthonosan mozogni benne.

A testünkkel kapcsolatosan pontosan ezt kellene tennünk. Ez a könyv gyakorlati eszközöket, megfogadható tanácsokat, segítséget ad egy helyes életmód kialakításához.

Ha kipróbálod a benne leírt technikákat, odafigyelsz magadra, és megfigyeled, hogy hogyan változik a tested a könyv javaslatai alapján, akkor úgy javíthatsz a fizikai állapotodon, hogy közben azt is érted, hogy mi történik. Amikor egy dolog használatánál a kompetencia és megértés párosul, akkor ott kiváló dolgok történnek.

Ez egy használati útmutató a testhez! A rendeltetés-szerű használat útmutatója!

A könyv szaklektora Dr. Kricsfalvi Péter főorvos így ír a könyvről:

„Számtalan lehetőség kínálkozik napjainkban az egészség megőrzéséről szóló információk megszerzésére és gyakorlati alkalmazására. Mégis érthető és indokolt az igény, hogy átfogó, jó színvonalú, megbízható és megvalósítható ismereteket és technikákat lehessen elsajátítani, amik lehetőséget adnak arra is, hogy mindenkinek esélye legyen jobban megismerni a saját teste-lelke működését, értékelni a teste jelzéseit és minél többféle módon biztosítani saját jóllétét. Ehhez kiváló lehetőséget nyújtanak a Testszerviz szolgáltatásai.

A Testszerviz a legjobbak között van, így biztonsággal támaszkodhatunk rájuk!”

Dr. Kricsfalvi Péter

Még nincsenek értékelések.

„Szabados Pál: Kulcs a TESTHEZ” értékelése elsőként

© 2014. Vitaminpontok Kft. Minden jog fenntartva.
Adatvédelmi engedélyszám H-83287329
Design & programming:
&