Egészség mindenkinek jár!

Ingyenes kiszállítás:

30.000 Forintnál
Ft
30.000 Ft

Demecs István: 25nap.hu – A cukorbetegség gyógyítható

1.290 Ft

Termék leírása Leírás
Termék összetevők Összetevők
Önök mondták - Fogyasztói vélemények Vélemények

Demecs István: 25nap.hu – A cukorbetegség gyógyítható

A cukorbetegség gyógyítható – mint azt a könyv címe is sugallja.

A szerző üzenete az olvasóknak:

“Ezt a betegséget korábban “időskori” cukorbetegségnek nevezték, mert jellemzően a korai hatvanas éveit élő, rosszul táplálkozó és mozgásszegény életmódot élő idősekre volt jellemző. Ma már ez az elnevezés idejét múlta. Huszonévesek és két esetben tinédzserek is vannak a listámon, akik vércukra olyan magas, hogy rövidesen szervi károsodással kell számolniuk, amennyiben nem változtatnak szokásaikon.

A diabétesz járványos méreteket öltő terjedésének okai ismertek minden szakember előtt. A szűrőprogramoknak és az egyre olcsóbb otthoni vércukormérőknek hála egyre többen kerülnek be a jellemzően gyógyszereken alapuló gyógyászatba, amiből sajna nincs kiút. A mai cukorbeteg gondozás nem a gyógyulásra összpontosít, hanem a szövődmények kialakulásának kockázatát igyekszik csökkenteni, miközben nagy egyetértés van abban, hogy a betegség nem gyógyítható, de jól kezelhető.

Ez nem igaz. Hat évvel ezelőtt elindítottam egy programot a 25nap.hu oldalán és mára több ezer résztvevő igazolhatja, hogy van lehetőség a gyógyulásra, és figyelemreméltóan gyorsan. A 25 nap programja ingyenesen elérhető ma is. Ez a könyv egy összefoglalása a programnak. Sokan kérték, hogy írjam le, sőt néhány esetben láttam kinyomtatva “feketén”.

Ennek a kérésnek eleget téve küldöm ma, a diabétesz világnapján nyomdába a könyvet és remélem olyanok is kedvet kapnak, akik az ingyenes programon elvesztették a lelkesedésüket a tizedik nap környékén.”

Még nincsenek értékelések.

„Demecs István: 25nap.hu – A cukorbetegség gyógyítható” értékelése elsőként

© 2014. Vitaminpontok Kft. Minden jog fenntartva.
Adatvédelmi engedélyszám H-83287329
Design & programming:
&