Egészség mindenkinek jár!

Ingyenes kiszállítás:

30.000 Forintnál
Ft
30.000 Ft

dr. R. Bircher: Szigorúan bizalmas

3.990 Ft

Termék leírása Leírás
Termék összetevők Összetevők
Önök mondták - Fogyasztói vélemények Vélemények

dr. R. Bircher: Szigorúan bizalmas

Leírások kísérletekről, vizsgálatokról, megfigyelésekről, az egészség és betegség dilemmájáról, amelyek csendesen eltűnnek, mintha titkosították volna őket.

Mi a betegség és mi az egészség? Törvényszerűek-e betegségeink, valóban a sötétben kell-e tapogatóznunk az okokat illetően?

Az orvostudomány technikai felszereltsége soha nem látott méreteket ölt, analitikai módszerei egyre kifinomultabbak, az egészség és betegség rejtélyét azonban továbbra is homály fedi. A betegségek gyógyításakor a legtöbb esetben tüneti kezelést folytat, vagy kinevezi oknak a tüneteket, amelyek egy megzavart szervezet reakciói a belső egyensúly felborulására. A táplálék, a táplálkozás szerepe háttérbe szorul, arról, amiből szervezetünk felépül, nem akarunk tudni, holott a világ orvosi szaklapjaiban egyre-másra jelennek meg írások, amelyek közelebb tudnának vinni a megoldáshoz.

A dr. Bircher-Benner nevével fémjelzett Wendepunkt című folyóirat évtizedeken át gyűjtötte és publikálta ezeket a tanulmányokat. Dr. Ralph Bircher a Wendepunktban tallózva ad közre egy könyvre valót a táplálkozástudomány titkos archívumából.

Nincs készleten

Még nincsenek értékelések.

„dr. R. Bircher: Szigorúan bizalmas” értékelése elsőként

© 2014. Vitaminpontok Kft. Minden jog fenntartva.
Adatvédelmi engedélyszám H-83287329
Design & programming:
&