Testszerviz_könyvár

TESTSZERVIZ KÖNYVEK,
MELYEK ÖRÖKRE MEGVÁLTOZTATJÁK AZ ÉLETMÓDODAT!

A Testszerviz könyvek születése különleges. Nem a fantázia szülötte egyik sem, hanem maga a valóság hívta életre őket.

Élet írta szakácskönyv

Az első az Élet írta szakácskönyv egy igényből keletkezett. Testszerviz programon lévő ügyfeleink egy része folyamatosan küldte a recepteket ellenőrzésre, hogy megfelelnek-e a Testszerviz technológiának. Másik részük folyamatosan azzal bombázott bennünket, hogy ugyan küldjünk már valami receptet, olyat, ami emberi fogyasztásra alkalmas, finom és bőséges.

A két csoport metszéspontjában „láttuk meg” a Szakácskönyvet. 150 egészséges étel receptje. Turmixok, saláták, levesek, egytál ételek, desszertek és mind hasznos táplálék a testnek.

Ez egy Testszerviz receptgyűjtemény, ahol 150 recept csak arra vár, hogy elkészítsd!

Kulcs a TESTHEZ

A következő könyvünk a Kulcs a TESTHEZ egy újabb visszatérő igényből jött létre.

Ügyfeleink szerettek volna valami összefoglaló anyagot hazavinni a programról, amiben a tanultak rendszerezve egyben megtalálhatók. Ez a könyv az életmódváltás másik alappillére. megértés a testről, egyszerűen, érthetően, tele használható adatokkal. Nem elméleti fejtegetés magas szinten, hanem az egyszerű olvasó számára segítség a helyes életmód kialakítása felé vezető úton.

Kulcs a HORMONOKHOZ

Azt hittük ekkor, hogy kb. elértünk könyveink sorának végére. Á, dehogy! A Testszerviz élet-minőség tesztet kitöltők és az ingyenes konzultáción résztvevők között egyre nagyobb számban találkoztunk olyanokkal, akik hormonális problémákról panaszkodtak.

  • inzulin rezisztencia
  • cukorbetegség
  • pajzsmirigy alul és túlműködés
  • ösztrogén dominancia és társai

Amikor megnéztük az ide vonatkozó statisztikai adatokat, elképedve láttuk, hogy Magyarországon 1 millió cukorbeteg, 700 ezer pajzsmirigy problémás ember él.

A konzultációk során kiderült, hogy oltári nagy zűrzavar van a fejekben, azt még csak tudják, hogy melyik hormonnal van baj,

  • de hogy az hogyan működik
  • mit okoz
  • mitől romlik el
  • és hogyan lehet helyrehozni

arról zavaros a kép.

Ekkor jöttünk rá, hogy addig, míg ez a terület nem lesz tiszta, köz és megérthető, addig nem lehet ezeken javítani. Ezért új könyv született.

Kulcs a TÁPANYAGOKHOZ

Szeretnéd tudni, hogy amikor elmész élelmiszert vásárolni egy szupermarketban, pontosan mit is vásárolsz? Melyek azok az ételek, amik hasznosak számodra, és melyek amiket érdemes kerülni?

“Kulcs a tápanyagokhoz” egy régi hiányt pótol azzal, hogy eligazodást nyújt a tápanyagok sokszor kusza és érthetetlen, vagy meg nem értett világában.

  • Mit együnk?
  • Mit ne együnk?
  • Milyen élettani hatása van egy tápanyagnak?
  • Tápanyag-e egyáltalán, amit megeszünk?
  • Hogyan bánjunk a tápanyagokkal?

Ha egészségesen akarunk táplálkozni, akkor meg kell tudnunk, hogy mi is az, amit megeszünk.

 

A Testszerviz „könyvtár” hasznos kézikönyvek sorozata.

Azért vannak, hogy kézbe véve azonnal cselekvésre ösztönözzenek és biztos tudást, támpontot adjanak mindenkinek a helyes életmód kialakításához. Korlát ez az életmódváltás lépcsői mellett, hogy könnyebben érj fel a csúcsra.

Könyveinkről részletes információkat itt is találsz! Klikk ide!

Forrás: testszerviz.hu