Az elmúlt időszak legszebb és legörömtelibb eredményeiről tájékoztatom Önöket. Szolgáltatásunkon résztvevő ügyfeleink írták az alábbi nyereségeket, akik remekül haladnak az Ideális Test elérése felé. Jól alszanak, energikusabbak, fogynak és lelkesek, mert tudják, egy életre szóló megoldást találtak.

Ne késlekedjen, jelentkezzen most egy ingyenes konzultációra!

Törődjön magával!

Töltse ki az Egészség tesztet most!

Íme, néhány nyereség:

  • “A túlsúlyom miatt, és azon túl, hogy csúnyának éreztem magam, testem puhány, puffadt, fáradékony volt. Ha emeletre kellett mennem, állandó légszomjjal küszködtem. Immáron 18. napja, hogy belekezdtem a konzultánsom segédlete mellett a Dr. Berg életmód technológiába. Azóta energikus vagyok, jókedvű, gyakran szaladok le-fel lépcsőn, a súlycsökkenés és a jelentős méretbeli fogyás (1 ruha méret)  elképzelhetetlen volt eddig. Csinosnak érzem magam, sokkal szívesebben megyek emberek közé. És minden nap nagyon finomakat eszem!”
    (irodavezető)
  • “Ebben az a szép, hogy hirtelen azt sem tudom, hol kezdjem…
    A “kemény” statisztikai adatokkal: -1,2 kg csütörtökön, pont egy hét alatt… akkor elsodort a meló, a centiket csak most mértem, a derekamról -3 cm, csípőmről -5 cm (le is esik a nadrágom…) Ma reggel, meg igencsak siettem a munkába, és egy rövid sprinttel elértem a buszomat, amit mostanában egy legyintéssel elengedtem (volna)! Ez a mai nap átkozottul nagy nyeresége! 🙂 Már rettentően hiányoltam ezt az energiaszintet… Az álmaim kezdenek kevésbé zűrösek lenni, nyugisabban alszom!!!!
    Egy szó, mint száz, nagyon jó az irány!”
    (angol-magyar fordító)
  • “Ez az eltelt pár hét olyan változásokat hozott, amit ilyen egyszerű változtatásokkal nem is mertem volna még elképzelni sem… Az egy ruhaméret csökkenés, éhezés nélkül csak egy dolog, aminek igencsak örülök. Ennél sokkal fontosabb, hogy a fájdalmak, amelyek eléggé állandó társaim voltak, már csak futó látogatásokat tesznek nálam.
    Ráadásul a hangulatomat sem tudják igazán elrontani, és ez a nagy szó!”
    (H. A.)
  • “Több mint 11 éve nem volt a súlyom 112 kiló (117,9-ről indultunk)… nagyon boldog vagyok, mert ma 112,7 lett és látványos a változás már 2 hét alatt. A hasam is sokat ment le, már nem horkolok, energikusabb vagyok, reggelente frissen kelek, könnyen felébredek. Nyugodt tudok maradni napközben is, amikor a kocsisor nem halad, vagy valaki bénázik előttem. Amikor korábban a bal oldalamra feküdtem, akkor nem tudtam ott aludni, mert szúrt a szívem… Most már semmi baj nincs ezzel. Jobban érzem a szagokat. Eddig, ha 20 percet kellett sétálnom, akkor többször meg kellett állni és azonnal feldagadt a bokám. Most 20 percet képes vagyok energikusan oda-vissza sétálni és nincs bokadagadás. A homlokom és az arcom hámlott, mert annyira ki volt száradva. Most szép és hidratált a bőröm, elmúlt a hámlás. Nem vagyok ideges már, jobb és gyorsabb a gondolkodásom és türelmes vagyok!
    Ja, és még csak 2 hete csinálom!”
    (londoni taxisofőr)
  • “Jól vagyok nagyon! Az energiám sokkal jobb és több. Teljesen fitt vagyok, a kávé sem hiányzik már egyáltalán és nagyon jól alszom, mióta csinálom a programot.  Meg vagyok elégedve a haladásommal.”
    (T. T.)
  • “Fél dioptriát javult a szemem! Sőt, eddig nem nagyon szerettem sötétben vezetni, mert „farkasvakság” tüneteim voltak, ez szinte teljesen elmúlt. Semmi figyelmet nem kell már fordítanom arra, hogy szürkületben, sötétben is biztonsággal vezessek.”
    (G. N.)
  • “Kedves Kriszta!
    Szerintem rendben haladunk… Nekem nagyon fontos, hogy nincs szenvedés és sóvárgás a kaja után. Sokat segítenek a magok és a gyümölcsök.
    Jahhhh a múltkori cukkinis receptedben a cukkini helyett patisszont gyalultam le és kevés olívában, oregano, majoranna, frissen őrölt tarka bors, só, kakukkfű társaságában megpároltam. A tetejére került a bolognai szósz… isteni volt!
    Köszönöm a segítséget! ”
    (egy üzletember)

Keressen bennünket a Testszerviz oldalon!
Jelentkezzen most egy ingyenes konzultációra!

Azért vagyunk, hogy segítsünk Önnek!