Tökjó ajánlatok 🎃

Nyakunkon az november 1-je a Mindenszentek, és ezzel együtt a „Tökös ünnep” is, egyenesen Amerikából. Csak mi ezt egy kicsit átértelmeztük. 🙂

Akkor kezdődjön a visszaszámlálás!

Bármely nem akciós vitamin, multvitamin és gyógynövény kategóriában található Vitaking termékre felhasználhatod a Tökjó kedvezményt, feltéve, ha a vásárlásod eléri a 7000 Ft-ot.

Kuponkód: VK-1025-tok-1102

Mitől függ a kedvezményed mértéke?

Attól, hogy milyen gyorsan rendeled meg azt, ami neked kell! Például ha 26-án pénteken rendelsz, 14% kedvezményt tudhatsz magadnak! Ha viszont 27-én szombaton, akkor már csak 13% kedvezményt. És így megy ez tovább egészen november 2-ig, ahol már csak 7% kedvezményt tudsz felhasználni. Szóval ne várj sokáig!

Így tudod használni a kedvezményt:

Pakolj a kosaradba legalább 7 000 Forintnyi terméket, majd kattints a „Kosár megtekintése” gombra.
A kosárba rakott termékek alatt megtalálod azt a mezőt, ahová beírhatod a következő kuponkódot:

VK-1025-tok-1102
Majd nyomj rá a Kuponkód mező melletti OK gombra.

Meddig érvényes a “Tökös Ajánlatok” akció?

Október 25-től egészen november 2-a éjfélig.

Ja igen, a tök jó az egészben, hogy ingyen kiszállítjuk!

Mikor kapod kézhez a csomagot?

Ez már fogós kérdés. Normál esetben a megrendelt termékeket feldolgozástól számított 1-2 munkanap alatt ki tudjuk szállítani. Amennyiben 26-a péntek délelőtt ideér a rendelésed, azt jövő hét elején kézhez kaphatod. Viszont ha október 30-a 12:00 után érkezik be, biztos, hogy csak az ünnepek után tudjuk majd kiküldeni, azaz leghamarabb november 6-án kedden fogod megkapni.

Használd ki jól ezt a lehetőséget, de ha lecsúsznál a nagy kedvezményekről akkor se keseredj el, ugyanis 29-től kezdetét veszi a  „Haláli jó” kedvezményt is!