cukorbetegség_diabell

Elérhető nálunk is a Dr. Turi DIABELL készítmény!

Miért a DIABELL?

A DIABELL azon kívül, hogy mindössze 5 glikémiás terhelésű laktató étel, tartalmaz olyan hozzáadott növényi kivonatokat, ásványi anyagokat, antioxidánsokat, amelyek segítik a vércukorszint további stabilizálását.

1) A DIABELL adagonként tartalmaz 4 g vízben oldható rostot, beta-glükánt és glükomannát. Ezek a rostok vércukor emelkedést gátló hatásukat, akkor tudják kifejteni, ha adagonkénti mennyiségük eléri a 3 grammot. A rostok ezen kívül hozzájárulnak az immunrendszer normális működéséhez és csökkentik a cukorbetegek koleszterin szintjét.

2) A DIABELL tartalmaz olyan márkázott fahéj kivonatot, melynek MHCP tartalma 95%-os. Az MHCP a fahéjkivonat azon összetevője, mely képes az inzulin hatását utánozni, képes aktiválni az inzulinreceptorokat, így az inzulinrezisztenciát és az inzulin szükségletet is csökkentheti.

3) A DIABELL tartalmaz jól felszívódó formában krómot. A króm annyira hatásos, hogy több tanulmányban kimutatták, hogy króm szedése annyira stabilizálta a vér-cukorszintet, hogy 2-3 hónap után a gyógyszeres kezelés elhagyható volt. Ehhez viszont a szokásos 40 µg mennyiségnek a tízszeresére, 400 µg-ra volt szükség. A DIABELL ezen hatásos mennyiségben tartalmazza adagonként a krómot. Ez még mellékhatás nélkül, biztonságosan alkalmazható dózis.

4) A DIABELL-ben lévő Glutamin aminosav hozzájárul a hasnyálmirigyben lévő inzulintermelő béta sejtek normális működéséhez, a glutamint a bél és az agy üzemanyagként képesek használni, így hipoglikéiában jótékony hatású.

5) A DIABELL-ben lévő magnézium és cink nélkülözhetetlen az inzulin termelődéséhez és működéséhez. A cink mindemellett létfontosságú antioxidáns. A legtöbb cukorbeteg magnézium hiánnyal küzd, a magnézium hiány mértéke és a cukorbetegség súlyossága sok esetben összefüggést mutat. A magnézium továbbá nélkülözhetetlen a cukorbetegek idegrendszerének normális működéséhez.

6) A DIABELL-ben lévő Gymnema Sylvestre egy indiai gyógynövény, magyar jelentése cukor-pusztító, csökkenti az édes ételek utáni vágyat és stabilizálja a vércukrot.

7) A DIABELL-ben lévő Máriatövis 80%-ban tartalmazza a silymarin nevű aktív hatóanyagot, mely az inzulinrezisztenciát csökkentheti. A köznapi hiedelemmel ellentétben a cukorbetegségtől nem a hasnálmirigy, hanem a máj szenved a legjobban. Szövetminta vételekből kiderült, hogy a cukorbetegek 90%-ának májában kórós elváltozásokat találtak. A cukorbetegeknek ezért fokozottan szüksége van májvédő silymarinra. 

8) Antioxidáns hatásuk miatt a DIABELL-ben lévő C-vitaminra, alfa-liponsavra és citrus bioflavonoidra a cukorbetegeknek fokozott szüksége van. A C-vitamin ezen kívül védi a cukorbetegek szemét, mert a cukorbetegségben falhalmozódó szemkárosító szorbitol mennyiségét csökkenti.

9) A DIABELL-ben lévő árpacsíra további 60 makro- és mikroelemmel látja el szervezetünket, és biztosítja az alacsony glikémiás indexű szénhidrát összetevőt. Az árpa aminosav összetétele az anyatejéhez hasonló, de annál még koncentráltabb, így pótolja a fehérjét. A szénhidrát anyagcserében fontos szerepet betöltő B-vitaminok mennyisége a csírázás alatt az árpában megduplázódik.

Mi történik, ha beépíti étrendjébe a DIABELL LOW GL Formulát?

VÉRCUKOR GÖRBÉJE KIEGYENESEDIK, ELTŰNNEK A VÉRCUKOR EMELKEDÉST OKOZÓ HEGYEK.

VÉRCUKORGÖRBÉNK ELLAPOSÍTÁSÁVAL PEDIG TÖBB KÍVÁNATOS CÉLT IS ELÉRÜNK:

  • Mivel eltűnnek a vércukor “hegyek” megszűnik a túlzott inzulin válasz, elmúlnak a hipoglikémiás rosszullétek.
  • Az alacsony vércukorszint miatt kevesebb inzulin termelődik, így a túlzott inzulinszint egészségkárosító hatása csökken.
  • A sejtek inzulin érzékenysége az alacsony inzulinszint miatt idővel fokozódik, így az inzulinszükséglet tovább csökken, hiszen kevesebb inzulin is ki tudja váltani a szükséges vércukor-csökkentő hatást.

Azt kell eldöntenie, hogy például a reggelire, illetve vacsorára szánt pénzét egészségtelen, magas glikémiás terhelést okozó, tápanyagszegény ételekre költi, vagy a tápanyagban gazdag alacsony glikémiás terhelésű DIABELL-t választja.

Megvásárolható az étkezésre szánt konyhapénzből, hiszen a DIABELL egy komplett étkezést helyettesít. PLUSZ a DIABELL-hez hozzáadták azokat a hatásos növényi kivonatokat, rostokat, ásványi anyagokat, antioxidánsokat, melyekre a cukorbetegeknek fokozott szüksége van. Ha ezeket az anyagokat külön, táplélék-kiegészítő formájában vásárolnád meg, ez újabb 10 000 Ft körüli összegbe kerülne havonta, DE A DIABELL ezeket bónuszként tartalmazza, ezért ár-érték aránya kiváló.

DIABELL RENDELÉS ITT >>>