pünkösdi

A pünkösdi szokások ma már kihalóban vannak, de az ember érzi, ünnepre, pillanatnyi csöndre, játékra, társaságra szükség van most is.

 

Piros Pünkösd napját ezer éve virággal köszöntik Európa sok országában. Pünkösd napjára minden felébred. Abbahagyja a lusta nyújtózást a világ. Nedvektől duzzadnak a levelek, zsong és zsibong az élet. Jól tudták a régiek, ilyenkor meg kell állni egy pillanatra. A nagy nyári munkák előtt ünnepelni kell. Köszönteni az új életet, imádkozni a bő termésért, gyermekáldásért. Erre szolgált a pünkösd, a húsvét utáni ötvenedik nap.

ÉBRESZD FEL TESTED velünk
extra 10% kedvezménnyel Pünkösd alkalmából!

Szeretettel várunk mindenkit kedvenc budapesti Vitaminkirály Szaküzletébe 2017. június 1 és június 6. között.

GYERE BE és használd fel kedvezményed!

Nem tudsz bejönni? Megoldás a vitaminpontok.hu webáruház, ahol éjjel-nappal kényelmesen vásárolhatsz, és kedvezményed itt is felhasználhatod.

Vásárolj a  budapesti Vitaminkirály Szaküzleteinkben vagy rendelj webáruházunkban 2017. június 1-től 2017. június 6-a kedd éjfélig és 3000 Ft felett ingyen szállítjuk csomagod, ezen felül 10% extra kedvezményben részesülsz Vitaking és Swanson márkájú termékeinkből.

És itt még nincs vége 15.000 Ft feletti vásárlás esetén ajándékba kapsz 1 doboz Ginkgo Biloba 60 mg (90) terméket is (értéke: 1790 Ft).

Vásárlásakor ezt a kuponkódot használd fel: ebreszto2017

Hogyan használd fel kedvezménykódod budapesti Vitaminkirály Szaküzletedben?

1) Válaszd ki a megvásárolni kívánt termékeket
2) Mond be a fenti kuponkódot, és mutasd be vagy váltsd ki törzsvásárlói kártyádat
3) Automatikusan levonjuk a megvásárolt Vitaking és Swanson termékek összértékéből a 10% kedvezményt, valamint 15.000 Ft felett adjuk az ajándék terméket

Hogyan használd fel kedvezménykódod a webáruházban?

1) Tedd a kosárba a választott termékeket
2) “Itt tudja felhasználni kuponkódját” mezőbe írd vagy másold be a fenti kódot
3) A rendszer automatikusan levonja a Vitaking és Swanson márkájú termékekből a 10% kedvezményt, 15.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig az ajándék terméket automtikusan csomagoljuk.

Ne feledd! Amennyiben rendelésed végösszege eléri a 3.000 Ft-ot,  a rendelés szállítási költségét mi álljuk!

ÉBRESZD FEL TESTED most 10% kedvezménnyel:)
Gyere be hozzánk vagy kattints!

Az akció 2017. június 6-a, kedd éjfélig leadott megrendelés esetén érvényes!
A fenti kuponkedvezmény bármely Vitaking és Swanson márkájú a budapesti Vitaminkirály Szaküzletben és a vitaminpontok.hu webáruházban található – nem akciós – termékre felhasználható. A kupon más akciókkal, kedvezményekkel nem összevonható.