Nyereményjáték

Vásároljon kedvenc Vitaminkirály Szaküzletében Vitaking termékeket 2015. 06. 29. és 2015. 09. 11. között 500 Ft kedvezménnyel, és nyerjen!

 

  • Menjen be kedvenc Vitaminkirály Szaküzletébe
  • Kérje munkatársunktól az 500 Ft értékű ajándékutalványt
  • Használja fel a kedvezményét a kuponon található feltételek szerint
  • Megadott adataival megnyerheti értékes ajándékainkat

Nyeremények

A játék időtartama alatt hetente lesznek sorsolások. Ilyenkor sorsoljuk ki az addig összegyűlt utalványok közül a napi és heti nyereményeket, mivel a kitöltött utalványok nem aznap, hanem néhány nap múlva érkeznek be a sorsolás helyszínére. Így a heti sorsolással, már biztos, hogy minden – az aktuális időszakban kitöltött – vitaminkupon beérkezett hozzánk.

A nyereményjáték időtartama alatt kisorsolunk összesen:

  • 150 db Vitaking Multi Sport Italt
  • 11 db Vitaking pólót
  • 2 db Alcatel Alcatel OT-7041D pop C7 black B okostelefont

A játék 2015. június 29-én kezdődik és 2015. szeptember 11-ig tart.

A nyereményjáték időtartama alatt napi, heti és havi nyeremények lesznek. Naponta 2, összesen 150 db ajándék Multi Sport Ital nyeremény, heti 1, összesen 11 db Vitaking póló nyeremény, és havi 1, összesen 2 db Alcatel okostelefon nyeremény lesz.

A sorsolások július 6-ától hetente lesznek, az addig beérkezett kuponokból. A havi Alcatel okostelefon sorsolás augusztus 10-én és szeptember 18-án lesz. Nyertesekről tájékoztatást a www.vitaking.hu/nyeremenyjatek oldalon találhat. A sorsolás helyszíne – a Vitaking Kft 8200 Veszprém Állvány u 10. A játékról bővebben a játékszabályzatban (www.vitaking.hu/jatekszabalyzat) olvashat.

Nem tud személyesen bejönni egyik Vitaminkirály Szaküzletünkbe se? Sebaj, írjon egy e-mailt a vitamininfo(kukac)vitaminkiraly.hu címre és küldünk egy a webáruházunkban felhasználható kupont.