új termékek

Új termékek érkeztek üzleteinkbe és webshopunkba:)

Vásárlói visszajelzések alapján, folyamatosan keressük azokat a termékeket, amelyek az egészségünk szempontjából is hasznosak.

Bemutatjuk novemberi újdonságainkat

1) Nano technológiás fogkefék

Egészségünk szempontjából is kiemelt fontosságú a száj higiéné.
Megtaláltuk az ideális megoldást. Kipróbáltuk, és a egybehangzó vélemény, hogy “Mostantól CSAK, ezt használom”

eq-nanoezust-fogkefeeq-nanoarany-fogkefeeq-nanofaszenes-fogkefe

2) Hideg nyalat Piemont 60 (csokoládés mogyorókrém)

A Hideg Nyalat márka újdonsága:) elérhető nálunk is. A Nutella egészséges alternatívája, egyedülálló 60% Piemonti mogyoró tartalommal. A márka névhez hűen “minden mentes” változatban.

piemont_60

3) Perui kovaföld

Sokan kérték, hogy nálunk is kapható legyen a kovaföld. Jelentjük, 2015. november 10-től, minden üzletünkben elérhető a perui kovaföld.

A Perui kovaföld tisztító és méregtelenítő hatékonyságával egyedülálló termék a piacon. Megtisztítja a beleket, az ereket, a nyirokkeringést, a bőrt és minden egyes sejtünket. A Perui kovaföld nem csodaszer! Az emberi szervezet a csoda, mely képes megújulni, ha tisztán, rendeltetésszerűen működik. A Perui kovaföld a legtisztább (91.6%) minőségű és a leghatékonyabb étkezési kovaföld a világon.

perui-kovafold-300

4) Természetes 100% friss méhpempő (Royal Jelly)

Természetes immunerősítő, amiből minimális (1-2 gr) a napi javasolt mennyiség. Gyerekeknek is egyszerűen adagolható. 2015. november 10-től, minden üzletünkben elérhető.

méhpempő_50gr