Gyógyító erő

Ha a sejtek megfelelően hidratáltak belülről, akkor az kívánatos reakciók egész sorát indítja be, a testünk öngyógyító üzemmódba kerül: Beindulhat a fehérje képződés, az izom és a szövetek javítása, megemelkedhet a növekedési hormon termelődése. (Ez a hormon felelős az izmok építéséért, a test önjavításáért, amikor alszunk.)  Gátolhatja az öregedés folyamatait, csökkentheti a sejtek savasságát, az autoimmun reakciókat, növelheti a vírusokkal szembeni ellenálló képességet, megjavíthatja a DNS-t és beindíthatja a zsírégetést.

Univerzális oldószer

A sejten kívül a tápanyagok vízben oldódnak, ami lehetővé teszi a sejtmembránon való átjutásukat. A sejt belsejében a víz az a közeg, amiben a legtöbb kémiai reakció végbemegy. Tehát a víz az élet számára a legfontosabb oldószer.

Maga a hőn áhított életelixír

Tisztítja a gyomrot és béltraktust, de nem károsítva ezzel annak természetes mikro flóráját. Kitakarítja a szervezetben képződött toxinokat, fölösleges koleszterint, allergén anyagokat, tehát elvégzi a salakanyagok kivezetését a testből. Aktivizálja az immunrendszer mechanizmusait és mindezt mellékhatások nélkül.

Szellemi hatékonyság

Kísérletekkel bizonyították, hogy az enyhén kiszáradt személy szellemi képességei 10-20%-kal csökkennek. Ha odafigyelünk arra, hogy megfelelően hidratáltak legyünk, akkor szellemi kapacitásunk hiánytalan lesz és elménk nem fog cserbenhagyni minket fontos helyzetekben.

Belső és külső fiatalság

Az öregedés nem más, mint a test azon folyamata, hogy hogyan veszít el egyre több vizet. Egy csecsemő testének 78%-a víz, ellenben egy idős ember testében ez már csak 50%. Ha a sejtjeinket folyamatosan hidratálva tartjuk, akkor ezzel lassítjuk ezt a folyamatot. Fontos, hogy alapelvvé tegyük a megfelelő mennyiségű tiszta víz fogyasztását és korunk előrehaladtával erre különösen odafigyeljünk. Ez az egészséges és hosszú élet legfőbb tartópillére.

Növekvő a fizikai teljesítőképesség

A kiszáradás első tünete a csökkenő teljesítőképesség és a fáradás. A fizikai igénybevétel folyamán az izzadság miatt elvesztett folyadék csökkenti a vérplazma mennyiségét, ezért a vér besűrűsödik. A besűrűsödött vért a szívnek sokkal nehezebb pumpálnia és a vérkeringés lelassul. A lassú a vérkeringés miatt az izmokhoz a nélkülözhetetlen tápanyagok is sokkal lassabban jutnak el, így az izmok munkavégző képessége csökken.

Méregtelenítés

A 21. században szervezetünk sokkal jobban ki van téve a mérgek hatásainak, mint eddig bármikor a történelemben. A bőséges természetes tiszta víz fogyasztása segít szervezetünknek megküzdeni ezekkel a mérgekkel, mivel kimossa a sejtjeinkbe került nem kívánatos anyagokat.

Prevenció a betegségek ellen

Ha a sejtjeink megfelelően hidratáltak, jóval ellenállóbak a vírusok és baktériumok támadásának, mivel a víz aktivizálja az immunrendszerünket. Elegendő víz jelenlétében az immunrendszerünk jobban működik.

Testünk legalapvetőbb építőeleme

A víz fontosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni: az élet a vízben fejlődött ki, minden anyagcserével rendelkező életforma vagy vízben él vagy vizet keringtet magában, olyannyira, hogy általában minden élő organizmus legalább 50%-ban sima vízből áll. A víz egy kémiailag egyedülálló anyag, amit az élet teljesen és visszafordíthatatlanul magáévá tett.

Hosszú távú hiányában krónikus betegségek jelentkeznek

Asztma, allergia, szívrendszeri és vérnyomás panaszok, reumatikus panaszok, anyagcsere- és emésztési zavarok, daganatok, depresszió, cukorbetegség, autoimmun betegségek kiváltó oka lehet a hosszú távú krónikus dehidratáció.

Fájdalomcsillapítás

Kutatások feltárták, hogy a test fájdalommal jelzi, hogyha dehidratált, ami krónikussá is válhat és később így tévesen gyógyszerekkel kezeljük. A dehidratáció megszüntetésével a fájdalmat is meg lehet szüntetni, mellékhatások nélkül.

Az egyetlen folyadék, ami hatásosan hidratál

Jöhet bármilyen csodatalálmány, szuperélelmiszer, ital, üdítő, tea, kávé, gyümölcslevek,  SOHA nem fogják és nem is tudják helyettesíteni a tiszta víz hidratáló hatását! A tiszta vízre úgy van szükségünk, ahogy a természet megalkotta azt, minél eredetibb formájában és ez sosem fog változni, bármilyen diéta irányzat, divathóbort üsse is fel a fejét. A víz megmarad, mint az ember legalapvetőbb tápláléka.

Szabályozza a testsúlyunkat

A víz szabályozza az anyagcserénket és így segít kordában tartani a testsúlyunkat. A megfelelően hidratált test képes a felesleges zsír elégetésére.

Fillérekbe kerül

Sokan bújnak olyan kifogások mögé, amikor egészséges életmódról van szó, hogy  drága és azt csak a gazdagok engedhetik meg maguknak. Ha valami nem drága, az a víz. Magyarországon olyan szerencsés helyzetben vagyunk, hogy ivóvizeink 95%-a felszín alatti vizekből származik, így csapvizünk vetekszik a legjobb ásványvizekkel. Ugyan a klórozás, a rossz vízvezetékek, és a helyi arzénprobléma miatt a minősége hagy némi kívánni valót maga után, de ezt még mindig könnyedén orvosolhatjuk egy kisebb összeg beruházásával, egy konyhai vízszűrő felszerelésével.

Forrás: naturhirek.hu

VÍZTISZTÍTÓ rendelés ITT!