Kulcs a hormonokhoz

Magyarországon a becslések szerint 1.000.000 cukorbeteg él.
A pajzsmirigy problémákkal küzdők száma rohamosan nő, számuk elérte a 700.000-et.

Egyéb hormonális okra visszavezethető betegségekről, gondokról nem is beszélve (stresszhormonok, női és férfi nemi hormonok, anyagcserét szabályozók, növekedést befolyásolók és hosszasan sorolhatnánk.)

(Bonyolultnak tűnő terület ez, és kevés egyszerű, érthető, tudományos megfogalmazásoktól mentes anyagot találunk róluk.)

Kinek szól a KULCS A HORMONOKHOZ Új Testszerviz Könyv?

  • Ez a könyv azoknak szól, akik a fentiek közül valamelyikkel együtt élnek, és szeretnék megérteni a hormonok alapvető működési mechanizmusát, tenni akarnak valamit ezzel kapcsolatosan.
  • Ez a könyv azoknak szól, akiknél nem állapítottak meg hormonális rendellenességet, ugyanakkor a tünetek alapján lehetséges ilyen probléma.
  • Azoknak is szól, akik teljesen rendben vannak, ugyanakkor szeretnék elkerülni a későbbiekben ezeket a gondokat.
  • Azoknak szól, akik pusztán jobban meg akarják ismerni és érteni ezt a témakört, és nem tudományos cikkekből tájékozódnak, hanem az egyszerű írásokat szeretik.
  • Azoknak, akik elolvasták a Kulcs a testhez című könyvet és mélyebb tudást szeretnének a hormonokról, a testről.

Szóval mindenkinek, akit valaha is foglalkoztatott az egészséges életmód, a helyes táplálkozás, a táplálkozás alapvető szerepe az emberi test működésében.

  • Azoknak, akik szeretnének hosszan, egészségesen élni, és hajlandóak is ezért tenni valamit.
  • Azoknak, akik nyomon követik munkánkat, és pozitív tapasztalatokat szereztek a Testszerviz életmódváltó technológiával kapcsolatosan.

Mit tud ez a könyv?

Hogyan segíthet neked JOBB ÉLETET ÉLNI?

Ahhoz, hogy az életben felmerülő problémákat, bármilyen területet – legyen az például a testünk – kezelni tudjuk, alapvető ismeretekkel kell rendelkeznünk.

Több ezer érdeklődővel folytatott beszélgetés alapján azt tapasztaltuk, hogy a hormonok témakör meglehetősen zűrzavaros sokak számára. Azt is észrevettük, hogy egy-egy hormonnal kapcsolatos ismeretet kiragadnak a teljes egészből és kizárólag azt akarják megoldani.

Ugyanakkor egyre több olyan emberrel találkozunk, akit a hormon rendellenesség valamilyen formában érint.

A testet komplexen, részekből álló egészként kell megértenünk és valódi okokat kell találnunk a problémák megoldásához. Meg kell értenünk folyamatokat, értenünk kell a hormonok működési mechanizmusát. Egyáltalán azt, hogy mik is ezek!

Az előbb említett zűrzavarban kívánunk rendet teremteni és alapvető adatokat rendszerezetten, közérthetően és világosan átadni a hormonokról.

A Kulcs a Hormonokhoz könyvről BŐVEBBEN ITT >>>