Milyen az életed most és milyen lehetne?

Milyen lenne, ha az iskolában az élővilág és biológia órákon megtanulhattad volna:

  • hogyan hat a szervezet működésére a naponta elfogyasztott étel?
  • hogyan érintenek téged a „civilizációs betegségek”?
  • miként hat rád a stressz, és mit tehetnél a kellemetlen hatások ellen?
  • hogyan biztosíthatnád a pihentető alvást magadnak?

Milyen lett volna az életed, ha a fenti kérdésekre pontosan tudnád a választ?
Még nincs késő ahhoz, hogy megszerezd ezt a tudást!

“EZ A KÖNYV ABBAN SEGÍT, HOGY ALAPVETŐ ADATOKAT ÉRTS MEG A TESTRŐL, GONDOLATOKAT ÉBRESSZEN ÉS CSELEKVÉSRE ÖSZTÖNÖZZÖN.”

A Kulcs a testhez könyv Kulcs az egészséges életmódhoz.

A könyv olvasója megismeri a test alapvető működését. Képes megérteni és megfigyelni, hogy az ő esetében a test milyen reakciókat mutat, mik ezek okai és hogyan tudja ezeket kezelni. Képessé válik arra, hogy jelentősen javítson saját fizikai állapotán, a könyvből tanultakat alkalmazva megtalálja a helyes életmódhoz vezető utat.

A Test tudja, hogyan működik a Test! Ahhoz, hogy elérd az Ideális állapotot, Neked is tudnod kell! Ezt adja Neked ez a könyv! kulcs_a_testhez_borito_latvanyterv_400Ők már megszerezték és elolvasták:

„Helló! Éppen most olvasom a Kulcs a testhez című könyvet és állati klassz! Tiszta tudományos! Nagyon élvezem!”

„Több év élettani előtanulmány után és gyakorló gyógyszerészként olvasva a Kulcsa testhez című könyvet egy rendkívül olvasmányos, és hasznos ismereteket jól összefoglaló, rendezett művet kaptam. Ez végre egy olyan forrás, ahonnan a legalapvetőbb ismereteket át lehet tekinteni. Nagyon hasznos olvasmány.”

„Nagyon örülök a döntésemnek, hogy megvettem a könyvet! Nagy segítségemre volt abban, hogy rendet teremtsen az információdömpingben, és helyére tegyen fontos összefüggéseket.”

„A Kulcsa testhez című könyv összességében nagyon tetszett. Egy kerek egészet alkot. Nem kellett kis biológusnak lennem, hogy megértsem, de aztán a gyakorlatias részekkel, levezetésekkel teljesen érthető lett.”

„Mivel én még a három hónapos Testszerviz programon még nem vettem részt, ez a könyv csak tovább fokozta a kíváncsiságomat iránta.”

„A kulcs a testhez című könyv nagyon sok információt adott számomra. Úgy gondolom, hogy ez olyan könyv, amit nem elég egyszer elolvasni és visszatenni a könyvespolcra. Fontos, hogy állandóan kéznél legyen, mert naponta beleolvasok egy-egy részbe. Minden ilyen alkalommal felelevenítek bizonyos részeket, amelyek éppen akkor foglalkoztatnak. Számomra nagyon jó, hogy a felmerült kérdéseimre mindig megkapom a választ ebben a könyvben.”

„A Kulcs a testhez című könyv megvásárlása számomra bizonyítékként szolgál arra, hogy a vonzás törvénye igenis működik. Ugyanis éppen azokkal a gondolatokkal, témákkal és végre válaszokkal találkoztam a könyvben, amelyekre oly régóta kerestem magam is a választ, annyira jó lett volna megérteni ezeket a háttér-folyamatokat, jobban érteni és tudni, hogy mi miért történik a szervezetünkben. Sok évi szenvedést, több visszahízást és néhány évtized jojó effektust meg tudtam volna spórolni a könyvben olvasott információ használatával. De most végre itt van, és elérhető az információ, amire annyira vágytam.”

„Ezt a könyvet ajánlani fogom sok ismerősömnek, akik a vitaminok és más étrend-kiegészítők útvesztőjében ugyanúgy keresik a megoldásokat, válaszokat a kérdéseikre, mint én. A könyv egyszerű, világos magyarázatokkal, jól illusztráltan, közérthetően helyre tesz dolgokat, és segíti a sokszor sajnos tévesnek bizonyult adatokat is helyre tenni, a különböző összefüggéseket helyesen értelmezni és új reményt felcsillantani. Nagyon szépen köszönöm!”

„A Kulcs a testhez című könyv zseniális!
Valóban kulcsot ad az olvasó kezébe, érthetően írja le a testünkben zajló folyamatokat. Úgy gondolom, erre az ismeretanyagra mindenkinek szüksége lenne!
Nem csak tényeket állít, hanem megadja a mögöttes okokat, mégpedig egyszerűen, bárki számára érthetően.
Meglepő, milyen kis dolgokon múlik, hogy az ember ne ártson magának, de az is igaz, hogy a könyvben ajánlott szabályokkal a megfelelő táplálkozással megállítható és visszafordíthatók azok a káros folyamatok, amelyek alááshatják a jó közérzetet.
Gratulálok!”

 

A Kulcs a Testhez ITT TUDOD MEGSZEREZNI >>>