Jótékony baktériumok, amelyekre tényleg szükségünk van!

Testünkben számos élősködő lakozik. Szinte felfoghatatlan, hogy hány mikroszkópikus élőlénnyel osztozkodunk életünk során nap mint nap. A baktériumokkal kapcsolatos gondolataink alapvetően negatívak. Hiszen semmi mást sem hallunk a tv reklámokból, mint hogy védekezzünk ellenük a megfelelő időben, óvjuk szervezetünket tőlük, vásároljunk méregdrága antibakteriális szappant, tusfürdőt, kézmosót, tisztítószert. No de mi a helyzet a szükségletes baktériumokkal?

Nélkülük nem igazán tudnánk életben maradni

Már az elnevezésükből is kihallatszik, hogy bizony barátokról van szó. Ők a jótékony baktériumok. Ezek a kis apró lények velünk, mint gazdaszervezettel együtt léteznek és élnek. Az emberi szervezetben közel 400 ilyen baktériumtörzs él. Ők segíti elő szervezetünk egészséges működését, küzdenek meg a kívülről érkező kórokozókkal. Tulajdonképp ők biztosítják számunkra az ellenállóképességünket a világ külső hatásaival szemben. Képletesebben ábrázolva a dolgokat, ők a testünkben élő aprócska katonák, akik megharcolnak a betolakodókkal. Azonban nem minden harc végződik nyereséggel.

Ekkor jönnek a bajok

Amikor a jótékony baktériumok száma felhígul szervezetünkben , akkor felborulhat az egyensúly. Nem szabad félvállról vennünk ezt a jelenséget. Fontos, hogy időben pótoljuk őket, hogy védekezőképességünk és vitalitásunk visszanyerhesse régi erejét. Hajlamosak vagyunk nem foglalkozni testünk egészségével, amíg az segítségért nem kiált. Az alkoholfogyasztás, a dohányzás, a nem megfelelő és hiányos táplálkozás, a különböző gyógyszerek szedése mind hozzájárulhat ahhoz, hogy a jótékony baktériumok száma drasztikusan visszaessen. Ezáltal nagyon gyorsan kiszolgáltatottá válhatunk különböző külső mikroorganizmusoknak.

Gondoskodjunk a pótlásról

Ha odafigyelünk arra, hogy folyamatosan pótoljuk szervezetünk számára ezeket a jótékony baktériumokat, akkor biztosak lehetünk abban, hogy védekezőképességünk felerősödik és jóval ellenállóbbak leszünk a rosszindulatú vírusokkal és baktériumokkal szemben. Erre tökéletes megoldást jelenthet az Acidofilusz kapszula, amely szervezetünkben mostoha környezetet hoz létre a különböző kórokozók számára, ezzel biztosítva egészséges állapotunkat.

Ismerkedj meg az Acidofilusz kapszulával részletesebben!