Ha régóta jársz hozzánk, akkor megszokhattad, hogy a hónap elején mindig van egy nagyobb kedvezményünk, és ez most sem lesz másképp. Annyit viszont csavarunk a dolgon, hogy te mondhatod meg, hogy melyik terméket szeretnéd kedvezményesen!

Ha november 4. és 10. között vásárolsz a teljes árú termékeinkből, akkor általad választott 3 teljes árú terméket kedvezményesen szerezhetsz meg:

az 1. terméket 5% kedvezménnyel
a 2. terméket már 10% kedvezménnyel
a 3. terméket pedig HIHETETLEN 15% kedvezménnyel

 

Persze ha a csak 1 terméket vásárolsz, akkor csak az 5% kedvezmény jár. Ha már 2 terméket akkor 5% az egyikre, 10% a másikra. Ha meg 3  terméket választasz akkor használhatod fel a 5% 10% és a 15% is. Hogy melyik termékre melyik kedvezményt használod fel, az rajtad áll, annyi kikötésünk van, hogy más kedvezménnyel nem vonhatod össze. Ráadásul, ha megrendelésed eléri az 5 000 Ft-ot, akkor a szállítási költséget is mi álljuk, vagy átveheted szállítási költség nélkül az üzletben. Ezek a kedvezmények csak a regisztrált vásárlóinknak jár és csak egyszer használhatod fel.

Hogyan tudod érvényesíteni a kedvezményt?

Személyesen a budapesti boltjainkban:

Csak annyi dolgod, hogy hivatkozol erre a kedvezményre és kollégánknak megmutatod, hogy melyik terméket szeretnéd 5%-al, melyiket 10%-al és melyiket 15% kedvezménnyel megkapni.

Online vásárlás esetén

Sajnos a weblapunkon – technikai okok miatt – nem tudtuk így megoldani, de azért, hogy az interneten vásárlók sem maradjanak ki a jóból a következőt találtuk ki:

1. Pakold a kosaradba a kívánt terméket vagy termékeket, majd kattints a „Kosár megtekintése” gombra.

2. Válaszd ki a neked megfelelő szállítási módot, majd kattints a “Tovább a pénztárhoz” gombra.

3.  Itt add meg a számlázási és szállítási adatokat (ha esetleg nem lennének meg), majd a “Megjegyzés, kérés” mezőbe írd be, hogy melyik terméket szeretnéd 5%-al, melyiket 10%-al és melyik legyen 15% kedvezménnyel a tiéd.

Arra figyelj, hogy így a kedvezmény nem kerül automatikus levonásra! Tehát ha bankkártyával fizetnéd ki, sajnos a normál áron tudod csak megtenni! Ezért érdemesebb utánvétet használni. Természetesen, ha ragaszkodsz a bankkártyás fizetéshez a kedvezményed nem vész el, mi azt utólag pontok formájában jóvá fogjuk írni, amit bármikor felhasználhatsz a későbbiekben.

4. Utolsó lépésként még módodban áll megváltoztatni a szállítási módot, és hogy mivel szeretnél fizetni, fogadd el az adatvédelmi tájékoztatót, és kattints rá a “Megrendelés elküldése” gombra.

Munkatársunk a megjegyzésben leírtak alapján fogja levonni a kedvezményt!

Figyelj arra, hogy ezt a kedvezményt csak november 10. éjfélig tudod felhasználni!

Ide kattintva kezdheted a vásárlást!