Véget ért a Valentin napi kedvezmény sorozat, és mivel már a hónap közepén járunk a hónap indító akció felett is el járt már az idő. A mostani hétvégén, egészen pontosan február 15-től  február 17. vasárnap éjfélig 10% kedvezményt kaphatsz kedvenc teljes árú vitamin, ásványi anyag és gyógynövényeidből.

Gyere be személyesen boltjaink egyikébe, vagy rendelj webáruházunkban (vitaminpontok.hu), 2019. február 15-től február 17-e vasárnap éjfélig, és ha a kosár értéked eléri a 6.000 Ft-ot (teljes árú Vitakinges és Swansonos termékekből), akkor 10% kedvezményt kapsz.

Hogyan szerezhetem meg ezeket a kedvezményeket?

Gyere be boltjaink egyikébe, és kérd a kedvezményedet.

Vagy ha a weboldalunkon szeretnéd érvényesíteni:

VP-HETVEGE

Weboldalunkon így tudod felhasználni a kedvezményt:
1.  Tedd a kosárba a választott termékeket.
2. A rendelés végén az “Itt tudja felhasználni kuponkódját” mezőbe írd vagy másold be a VP-HETVEGE kódot. Fontos! A kuponkódot csak teljes árú termékekre tudod használni!
3. Ezután a rendszer automatikusan levonja a teljes áru Vitaking, vagy Swanson termékekből a 10% kedvezményt.

Fontos!
Az akció 2019. február 15-től február 17-e éjfélig érvényes. Amennyiben nem írod be a kedvezménykódot a vásárláshoz, utólag már nem áll módunkban módosítani. Az ajánlat más akciókkal nem összevonható. 


Ha kérdésed van a rendeléssel, vagy a kupon használatával kapcsolatban keresd ügyfélszolgálatunkat az alábbi elérhetőségek valamelyikén.

+36 30 482 8332
vitamininfo@vitaminkiraly.hu

IRÁNY A WEBÁRUHÁZ >>>