Az egyik ügyfelünk így fogalmazott: „Nem is értem, hogy hogyan gondolhatja bárki, hogy a testhez szükséges tudás és használati útmutató nélkül egészségesen lehet hosszú életünk? A Testszerviznél megszerzett tudás létfontosságú a jó minőségű, egészséges élethez!

A telefonunkhoz, autónkhoz, mosógépünkhöz terjedelmes használati útmutatót kapunk. Az, hogy végig olvassuk-e vagy sem, alkalmazzuk-e vagy sem egyénenként változó. Az biztos, hogy betartása hosszabb élettartamot garantál.

Ezeket az eszközöket rendszeresen karbantartjuk, gondozzuk, időnként szervizeljük.

Miért is? Mert értékesek és működésük segít az élet könnyebé tételében. Szükségünk van rájuk.

A testünk sokkal értékesebb ezeknél, Időtartama egy életre szól. Akár egészséges, akár beteg, ez kell, hogy kitartson éltünk végéig.

Nem mindegy, hogy milyen állapotban van, kiszolgál-e bennünket, vagy nekünk kell állandóan kiszolgálnunk őt.

A testünkhöz nem kaptunk használati útmutatót. Nem kaptunk leírást, csak azt halljuk állandóan, hogy az egészség mindennél fontosabb. Ez igaz is.

Rengeteg adat kering körülöttünk arról, hogy hogyan kellene élni, mit kellene a testünkkel csinálni, mi a jó és mi nem neki.

Rengeteg adat, sokszor ellentmondásban egymással.

Egy élet kevés ahhoz, hogy mindent kipróbáljunk és eldöntsük, hogy igaz-e vagy sem. Aztán az igazságokat rendszerbe kellene foglalnunk és mindenkinek a testéhez igazítani.

Lássuk be, hogy ez reménytelen.

A Testszerviz Dr. Eric Berg technológiáját használja.

Ez egy rendszerbe foglalt egészség technológia, személyre szabottan mindenkire ráigazítva.

Megfelelő tudással és gyakorlati teendőkkel éri el, hogy a személy megadja a testének azt, amire szüksége van, le tudjon mondani arról, amire a testének nincs szüksége. Képes legyen stresszmentesíteni a saját testét és megtanulja, hogyan kell azt kezelni, szervizelni.

Megtanulja a programon lévő, hogy melyik testtípusba tartozik, hogy milyen folyamatok játszódnak le a testben, mi mit okoz és megtapasztalja az is, hogy könnyedén be tudja a tanultakat és gyakorlati változtatásokat építeni az életébe.

Egy egész életre szóló képességet szerez meg, amivel a legjobb fizikai állapotot tudja elérni és megtartani.

Tanuljon a testéről, alkalmazza a tudást és érjen el komoly eredményeket, egyre több egészséget!

Jelentkezzen, most egy ingyenes konzultációra!

Ez egy befektetés a jövőjébe, az életébe!

Klikk ide

testszerviz-banner