Szörnyülködve nézem a televízió reklámblokkjaiban a tengersok fájdalomcsillapítós reklámot. Időnként 3-4 is belefér egy pár percbe.
Vigye a táskájában, legyen Önnél mindig, ezt kapja be fejfájásra. Úgyis fájni fog a feje, szóval készüljön előre.

Közel 15 éven keresztül teljesen reális volt nekem is, hogy a fejfájás rendszeresen jön hetente legalább egyszer. Migrén, szédülés, és lehetőleg semmi hirtelen mozdulat, mert szétesik.

Aztán Dr. Berg egészség tanácsadó képzésén megértettem, hogy az esetek jelentős részében a fejfájás mitől van.

Az epehólyag a nem megfelelő táplálkozás és emésztés miatt egy kissé megduzzad, enyhe gyulladásban is lehet. Az epehólyag mögött húzódik egy idegpálya, ami a jobb oldalon megy a testben, a vállon keresztül a fejbe.

Amikor a megduzzadt epehólyag ezt az ideget nyomja, fejfájás az eredménye. Már ha a fejfájást „eredménynek” lehet nevezni. Sok esetben ez az oka a jobboldali ízületi fájdalmaknak is.

Egy nagyon egyszerű akupresszúrás technikával azonnal kezelhető a fájdalom és elmúlik 2-3 perc múlva. Ez egy gyors segély, tüneti kezelés. Az igazi az, amikor az emésztés, a máj működése, az epehólyag működése teljesen helyreáll és megszűnik a fejfájás, a jobb oldali ízületekben elmúlik a sajgás.

Nem a gyógyszer a megoldás ilyenkor. A fájdalomcsillapítók a tüneteket nyomják el, nem kezelik a valódi okokat. Ha kezelnék, nem térne vissza többet a fejfájás sem.
Meg kell tanulni, hogy hogyan működik a test, hogyan lehet ideális állapotba hozni.

Amióta megcsináltam a Dr. Berg egészségprogramot, egyetlen egyszer sem fájt a fejem. Visszakaptam heti több órát az életemből, amit aktívan, energikusan és örömteli módon töltök el.

Vessen véget a migrénnek, fájdalomnak, tudja meg, mit tehet ezzel kapcsolatban.
Jelentkezzen most, hogy segíthessünk!