Fokhagyma, nem csak a vámpírok ellen!

Nem véletlen, hogy a népi hiedelmek, régi történetek és számos misztikus film főszereplője a mindenki által jól ismert, kissé csípős illatú, de annál még erősebb ízű amarilliszfélék családjába tartozó fokhagyma. Ami elsőre valószínűleg eszedbe jut róla, az az erős illata, majd a kaparó és csípős érzés a torkodban, ahogy rágás után azonnal érezni kezded ezt a karakteres, semmivel sem összekeverhető, aromás ízt. Van aki szerint finom, van aki rá sem bír nézni és már az illatától borsódzik a háta. Nos az sokkal jobban járt, aki előszeretettel fogyasztja, ugyanis ez az aprócska növény egy hatalmas immunerősítő bombaként viselkedik az emberi szervezetben, s ezáltal képes is legyőzni, sőt megelőzni számos betegséget. De ne szaladjunk ennyire előre. Lássuk, hogyan is kúszott be szépen lassan az emberiség világába, ez az aprócska, mindenkinek meglepetést okozó, páratlan növény.

Ha a fokhagyma ember lenne…

…valószínűleg híres gyógyító hírében állt volna, akinek munkásságát a mai napig dicsérik és magasztalják! Növényként sem kevésbé tisztelendő rendkívüli hatása. Lessünk be hát a kulisszák mögé és ismerkedjünk meg a híres fokhagyma lenyűgöző életrajzával.

Elő és Dél-Ázsiában született, az-az ezen a területen őshonos növény. Innen indult később világkörüli útjára, amíg le nem telepedett a legtöbb háztartás konyhájának spejzszekrényében. Világszintű népszerűsége előtt azonban még nagy utat tett meg. Már születésétől fogva csodaszerként tekintettek rá. Egyiptomban szent növényként tisztelték, a középkori és ókori népek varázserőt tulajdonítottak neki, ezért amulettként hordták a nyakukban, hogy védelmezze őket minden bajtól. Az orvostudomány fellendülésének időszakában hamar fel is figyeltek erős antibakteriális és gombaellenes hatásaira. A későbbiekben és a modern orvostudomány korában a fokhagymából kinyert hatóanyagok vizsgálata során kiderült, hogy ez a csodanövény a korábban említett hatások mellett továbbá ráksejtellenes, vérnyomáscsökkentő, emésztést elősegítő, bélfertőtlenítő, bélféregűző, epe és májműködést elősegítő tulajdonságokkal is bír. A természet kiváló csodaszere, amely még mai napig is rendkívül nagy szerepet játszik a betegségek megelőzésében.

Mekkora mennyiséget javasolt megenni belőle?

A fokhagyma fogyasztásával kapcsolatosan nincsenek szigorú előírások. Igazából minél többet és minél gyakrabban fogyasztod, annál jobb. De a civilizált, modern világban már nagyon sokan elfordultak hétköznapi fogyasztásától az erős illata miatt. Nem szívesen megyünk be a munkahelyünkre, megbeszélésekre, de még egy moziba vagy boltba sem úgy, hogy akarva akaratlanul árad belőlünk a fokhagymaszag. Így hát akármennyire is igaz, hogy ez a természetben megtalálható, minden biológiai manipulációtól mentes, teljes mértékben bio és egészségmegörző növény egyértelműen erősíti és karbantartja immunrendszerünket, mégsem fogyasztjuk napi szinten. Itt van az orrunk előtt, mégsem használjuk ki.

Ne szagold, csak élvezd a jótékony hatását!

A fent említett problémára született megoldásként a teljes mértékben szagmentes fokhagymaolaj kapszula. Napi egy kapszula és biztosíthatod a szervezeted számára a kórokozók elleni védelmet, megakadályozhatod az erek szűkülését, karban tarthatod létfontosságú szerveidet. Ráadásul ezen termékünkre 100%-os visszavásárlási garanciát vállalunk. Ha úgy érzed nem vált be, akkor visszafizetjük az árát kérdés nélkül.

Mit gondolsz? Ismerkedj meg a rendkívüli Fokhagymaolaj kapszula termékünkkel! >>>

Vagy böngészgess további egészségmegőrző termékeink között! >>>