A téli hideg, illetve a tavasz első hűvösebb napjaiban többet eszik az ember, főleg “nehéz ételeket”.

A kevés mozgás és a nehéz ételek fogyasztása miatt lerakódnak a szervezetünkben az egészségre hátrányos anyagok.

A belső szerveink ellustulnak, a fény, a mozgás és a zöld növények hiánya miatt, melyek kihajtanák a felesleges salakanyagokat.

Támogassa szervezete működését és kezdje a tavaszt feltöltődve!

 

Máriatövis 500 mg (90 kapszula)
Naponta késztetjük májunkat a képességeit meghaladó teljesítményekre, amikor alkoholt fogyasztunk, nehéz, fűszeres, zsíros ételeket eszünk, vagy olyan műanyag ételekkel csillapítjuk éhségünket, melyeket a gyorséttermi láncokban és előre-gyártott készételként a hipermarketekben vásárolunk meg.
Ezért is nagyon fontos az, hogy valamilyen módon megpróbáljuk védeni májunkat, illetve segíteni regenerálódását a rengeteg megterhelés után. Ezt szolgálja a máriatövis gyógynövény, amely segít a máj megfelelő működését.

Spiurulina alga (200 tabletta)
A spirulina alga egy elsőre furcsa, ám kitűnő táplálék. A benne található fehérjék, ásványi anyagok és vitaminok lenyűgöző mennyiségben vannak jelen. Olyan aminosavak, proteinek és vitaminok esszenciája, amelyek kitűnően kiegészítik az egyoldalúan táplálkozó emberek étrendjét.

Azokon a helyeken, ahol rendszeres algafogyasztók élnek, az emberek kitűnő egészségnek örvendenek, és közülük kerülnek ki a hosszú élet rekorderei is. Ma az algákat a világ legnagyobb élelmiszer-tartalékaként tartják számon. 1 g spirulina a tápérték tekintetében megfelel 1 kg zöldségnek. Az utóbbi időkben az összes spirulinát tartalmazó élelmiszer nemzetközi sikert aratott.

Szerezze be őket együtt, kedvezőbb áron!
Spirulina és máriatövis csomag most 10% kedvezménnyel!

Spirulina_máriatövis

Forrás: vitaking.hu