A gyermekvárás igazán hatalmas izgalom és öröm egy pár életében.

Mindegy, hogy hányadikat várják, az élmény újra lelkessé teszi az embert.

És vannak azok, akik várnak, várnak és várnak.

Valamiért nem jön össze. Vizsgálatok, hormonkezelések, lombik program és a várt eredmény mégis elmarad. Több esetben jöttek már hozzánk azzal, hogy tudunk-e segíteni ezen a problémán.

Azt biztosan tudjuk, hogy egy egészséges női test alkalmas a fogantatásra, a gyermek kihordására. Ez vitán felül álló tény.

Egy egészséges férfi test alkalmas arra, hogy megtermékenyítsen egy nőt. Ha nem így történik, valami nem jól működik a testben, nem beszélhetünk egészséges testről.

A megoldást segíti egészen biztosan, ha a testben egyre több egészséget teremtünk és támogatjuk abban, hogy a lehető legjobb formában legyen.
A test nagyon gyorsan képes változni (ahogy meghízni is akár) negatív irányba és pozitív irányba is. Ha megfelelően tápláljuk, segítjük, mindent megtesz azért, hogy elérje az ideális állapotot.

Több esetben előfordult ügyfeleinknél, hogy hosszabb sikertelen időszakot követően, mindenféle praktikák nélkül természetes úton teherbe estek.
Mi nem „gyermekcsinálással” foglalkozunk. Ugyanakkor tény, hogy a programon való haladás közben sikerült a „baba projekt”.
Jelenleg 2 babát várunk izgatottan ügyfeleinkkel együtt!

Az egészséges test minden szempontból egészséges tüneteket tükröz. Ideális testsúly, jó vérnyomás, szép és rugalmas bőr, csillogó haj, energikusság, kipihentség, stressz mentesség jellemzi. Ezek többek között az emberhez méltó fizikai állapot jellemzői.

Mindenkinek joga van hozzá. És mindenkinek felelőssége van saját magával szemben, hogy ezeket elérje és fent is tudja tartani.

 Kismamáknak ajánljuk