Amikor túlsúlyos az ember, jó ha tudja, hogy az egy tünet.
Annak tünete, hogy valami nem jól működik a testében.
Nem is szeretjük ezt az állapotot. Sőt! Kifejezetten szabadulni akarunk tőle.

Nem találkoztam még elhízott, vagy súlyfelesleggel rendelkezővel, aki ne akarta volna ledobni a zavaró plusz kilókat. Az emberekre elég csak ránézni és rögtön jól elkülöníthető hízási fajtákat, típusokat találunk.

A fölös kilók mindenhol zavaróak, ugyanakkor leglátványosabban a hason és annak környékén látszanak meg.

Az elhízás fajtái a következők:

  • Az első típus a test minden részére zsírt szed fel. Egyenletesen oszlik meg a túlsúly. Hölgyeket, urakat egyaránt találunk ebben a kategóriában.
  • A második férfiakra jellemző főleg. Hátulról szemlélve az urat csinos, nincs rajta semmi szokatlan, azt gondolhatnánk, hogy vele minden rendben is van. Amikor megfordul, terjedelmes előre ugró hasat látunk. Kifejezetten kemény, olyan, mint egy jól megfeszített dob.
  • A harmadik nőkre jellemző. A csípőn, deréktájon, fenéken van elhízás. A karok, felsőtest és a lábszárak teljesen zsírmentesek lehetnek. Ezt körte típusként ismerik sokan.
  • A negyedik a lelógó has típus. A hason lévő zsírpárnák puhák, ernyedten lógnak lefelé. Ennél a fajtánál jellemző lehet még a hát meghízása, a karon lévő „integető” izmok megjelenése.

Ezen kategóriák alapján érdemes szemügyre venni az embereket magunk körül. Meglepetésként fog hatni, hogy a túlsúlyosak többsége valamelyikbe bele illik majd. Természetesen ez csak egy a testtípusokra jellemző tünetekből, de a legkönnyebben megfigyelhető.
Ez és az egyéb fizikai tünetek jó támpontot adnak ahhoz, hogy személyre, típusra szabottan lehessen segíteni, egyedi programot kidolgozni.
A tünetek egy elromlott testi működés láthatóvá válásának jelei. Egy folyamaté, mely, ha nem teszünk ellene valamit, tovább megy majd.

Most csak túlsúly, aztán jön a vérnyomás probléma, ízületi fájdalmak, cukorbetegség, bőrproblémák, emésztési gondok, puffadás, hajhullás, rossz alvás, fáradékonyság, az energiaszint lecsökkenése. Pedig milyen egyszerű is ezeket rendbe hozni, vagy inkább elkerülni.

Tudja meg, hogy milyen típusba tartozik, és mit tehet a saját ideális testéért!
Jelentkezzen most egy ingyenes konzultációra! 30 perc nem a világ, de lehet, hogy az életet jelenti Önnek!