collanGO

CollanGO kollagén termékeink árát a beszállítói emelte, ezért mi is áremelésre kényszerülünk.

Törzsvásárlóink számára viszont kicsit megállítjuk az időt, ami azt jelenti, hogy 2017.01.22 (vasárnap) éjfélig, az áremelést befagyasztjuk.

Mit jelent ez?

Minden törzsvásárlói kártyával rendelkező vásárlónk 2017.01.21 15 óráig a budapesti Vitaminkirály Szaküzletekben 3990 Ft/db áron tudja megvenni a CollanGO kollagén termékeinket, aminek utána 4490 Ft/db lesz az ára.

Webáruházunkban regisztrált vásárlóinknak 2017.01.22. éjfélig van lehetőségük leadni a rendelést 3990 Ft/db áron.

Használd ki ezt a lehetőséget,
rendeld meg most, még az áremelés előtt!

Mire is jó a kollagén?

A kollagén szervezetünk elsődleges kötőszövete valamint egy kulcsfontosságú fehérjéje, amely biztosítja a bőr, a porcok és a csontok kohézióját, rugalmasságát és regenerálódását.

Collango funkcionális előnyei
A Collango előnyei az ízületek és csontok egészségéért

Peptan® egy természetes termék, a kollagén peptidek egy egyedülálló gyűjteménye, amely csaknem azonos a szervezetünkben megtalálható kollagénnel.

Annak érdekében, hogy előmozdítsák az ízületek és csontok egészségét, napi 8-10g Peptan® kollagén fogyasztása javasolt.

Könnyen használható

A Collango kollagén nagyon jól oldódó, így könnyen kezelhető étrend- kiegészítő az egészséges ízületek, csontok és izmok fenntartásáért.

Könnyen emészthető és magas a biológiai hasznosulása

Ellentétben sok más fehérjeforrással a Collango könnyen emészthető és nincs mellékhatása (www.peptan.com). Az egyedi enzymatikus hidrolízises folyamat során a fehérjét kisebb peptidekre bontják, így könnyen felszívódik és hasznosul a szervezetben.

Kutatások bizonyítják, hogy a szájon át elfogyasztott kollagénnek több mint 90 % -át szervezetünk megemészti és gyorsan felszívódik. (www.peptan.com)

Collango a szépségért

Fokozódó szépség a kollagén peptideknek köszönhetően

Ami belsőleg jó, az tükröződik a külsőben is. Ezt nem csak az egészséges bőr iránt vágyó nők tartják így. A bőr a mindennapi egészség elsődleges mutatója, valamint magán hordozza az öregedés jegyeit is. Ahogy a lakosság öregszik, úgy növekszik az érdeklődés az egészséges bőr iránt.

Az úgynevezett ” Nutricosmetics” termékek száma rohamosan növekszik, amelyekben több van egy felületes hatásnál. Ezen kívül a hagyományos, lokális alkalmazású termékekkel szemben a „belsőleg használt szépség” trendje egyre népszerűbb.

Peptan, mint étrend- kiegészítő

A fehérje kulcsfontosságú alkotóeleme a sporttáplálkozásnak és lényeges az izomtömeg növelésében, valamint a sportolás utáni felépülésben. Tudatos sportolók és az aktív életet élők a magas fehérjetartalmú termékeket keresik és választják.

Egyedülálló bioaktív fehérje

A Peptan kollagén peptid a specifikus aminosav-összetételének köszönhetően teljesen eltér a többi fehérjéktől. Bioaktív összetevőinek köszönhetően különleges táplálkozási és egészségügyi előnyöket biztosít.

Könnyen emészthető, gyors felszívódású. Mivel jóllalkottság érzést nyújt, a Peptan kiváló fehérjeforrás az étvágy mérséklésére.

Tökéletesen alkalmas sporttápláléknak. A bioaktív peptidek támogatják:

  • az izomzat épülését és annak helyreállítását
  • az egészséges ízületek, izmok, csontrendszer fenntartását
  • a sérülések kockázatának csökkenését az intenzív mozgás során
  • a fizikai aktivitás közben a teljesítmény javulását

Rendeld meg most, még az áremelés előtt!*

*Készleteink végesek, boltonként eltérő mennyiségűek!