Észrevette már, hogy egyes gyümölcsök és zöldségek, ténylegesen úgy néznek ki, mint bizonyos testrészeink? Bár ez úgy tűnhet, mint egy furcsa egybeesés az ember és a természet között, de ez a hasonlóság valójában szándékos egybeesés. Ez talán úgy hangzik, mint valami régi babona, de a következő képek magukért beszélnek.

 

A dió úgy néz ki, mint az agy és nem meglepő, hogy nagyban segíti az agy működését.

nut-1

A sárgarépa a népi gyógyászat szerint a szem orvossága. Amikor a sárgarépából levágunk egy szeletet, az olyan, mint az írisz a szemünkben.

nut-2

Az avokádó 9 hónap alatt nő és érik meg teljesen, ugyanúgy, ahogy a magzat fejlődik az anyaméhben. Az avokádó jót tesz a terhes nőknek.

nut-3

Talán az sem meglepő, hogy a vesebab (ami hasonlít a vesékre) jótékony hatása erősíti a vesét és segíti annak működését.

nut-4

A paradicsom, ha felszeleteljük nagyon hasonló a szívhez, piros és négy kamrája van. A paradicsom segít a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében.

nut-5

Egy másik gyümölcs, ami szintén jó a szívnek, a szőlő. Az érett szőlőfürtnek olyan alakja van, mint a szívnek, nem beszélve arról, hogy minden egyes szőlőszem olyan a fürtben, mint egy vérsejt.

nut-6

És ez csak néhány példa a számos hasonlóság közül…

Forrás: http://diet-sage.com/