A test egész élettartama alatt azon fáradozik, hogy a számára optimális állapotot produkálja. A nap 24 órájában, szüntelen igyekezettel.
Megfelelő energiaszintet akar, ideális testalkatot, jó vérnyomást, vércukorszintet, egészséges bőrt, fénylő hajat, erős és rugalmas izmokat, lapos hasat, megfelelő belső hőmérsékletet, gyors és egészséges anyagcserét.

Ezért a fáradozásért hálásnak kellene lennünk. Támogatnunk kellene abban, hogy ezt minél könnyebben és jobban tudja csinálni. Sokáig a megfelelő támogatás nélkül is bírja, ám a küzdelem az egészséges és ideális testért egyre nehezebb a számára, egyre több energiát igényel, egyre fárasztóbbá válik.

Először apró jelek mutatják, hogy valami nincs rendben. Kicsit fáradtabbnak érezzük magunkat, kicsit nehezebben kelünk, kicsit lassabban mozgunk, 1-2 kiló felugrik, a bőrünkön apró szépséghibák lesznek, néha az étkezés után egy picit felfúvódunk, többet akarunk aludni, több kávét iszunk, hullik a hajunk.

Aztán ezekből az apró kellemetlenségekből egyre nagyobbak lesznek. Alig bírunk felkelni, délutáni energia hiány, rossz alvás, egyre több a felesleges kiló, időnként a vérnyomás ugrál, a fejünk egyre többször fájdogál, az intenzív mozgás nem esik jól, az étkezések után felpuffadunk, legszívesebben aludnánk egyet, a hatékonyságunk egyre csökken, a kedvünk egyre rosszabb, egyre érzékenyebbek vagyunk a stresszre.

Szembe kell néznünk az igazsággal ahhoz, hogy ezeken változtatni tudjunk. Bizony elromlott a testben valami. Nem vagyunk egészségesek! És ez nem a korral jár! Ennek az oka, hogy nincs elég tudásunk a saját testünk és általában a test működéséről.

Nem úgy törődünk vele, ahogy megérdemelné.

Miért?

Mert soha nem tanították meg, hogyan kell karbantartani.

A dolog nem helyrehozhatatlan. Sőt! Nagyon gyorsan kijavítható. Jó hír, hogy amit évek, évtizedek alatt elrontottunk, azt nem évtizedek, hanem pár hónap alatt helyre lehet hozni.

A test egész életre szól! Ez azon múlik, hogy milyen minőségű életet élünk, hogy milyen állapotban tudjuk tartani.

Nyilván a jó testi állapot önmagában nem elég a boldogsághoz. Ugyanakkor az elromlott test biztosan boldogtalansághoz vezet.

Nem szabad késlekednünk a megfelelő fizikai állapot visszaállításában, azonnal szükséges. Ez fogja meghatározni további életünket és a környezetünket is.

Ügyfeleink rendre elmondják, hogy a magukkal való törődés és a Testszerviz alkalmazása magával hozta a nyugodtabb kommunikációt a cégben, családban. Hatékonyabban és jobban tudnak dolgozni, a problémákat jobban be tudják azonosítani és kezelni. Energikusabbak, jobb a kedvük és ezt kapják vissza a környezettől is.

Az egészséget nem lehet pénzben mérni. (Minden pénznél többet ér!) A betegséget igen!

Mi ezzel szemben pontosan tudjuk mérni a változások hozadékát:

  • Jobb teljesítmény, jobb bevételek!
  • Hatékonyabb és gyorsabb munkavégzés, jobb bevételek!
  • Kiegyensúlyozottság, jókedv, több kedvesség a környezetből!
  • Hosszabb élet, több öröm!

testszerviz-banner