Kedvezmény mindenkinek jár!

Ingyenes kiszállítás:

5.000 Forintnál
Ft
5.000 Ft
VK_Spirulina powder

Spirulina alga por 220g

3.990 Ft (18.14 Ft / gramm)

Termék leírása Leírás
Termék összetevők Összetevők
Önök mondták - Fogyasztói vélemények Vélemények

Spirulina alga por 220g

A spirulina algáról már az ókori görögök is úgy gondolták, hogy különleges tulajdonságokkal bíró étel. A mitológia szerint a szerelem és szépség istennője, Aphrodité páratlan szépségét, ragyogóan selymes bőrét és csillogó haját a tengervíznek illetve a benne rejlő kincseknek: az  iszapnak és az algának és a tengeri sónak köszönhette.

Azokon a tájakon, ahol rendszeres algafogyasztók élnek, az emberek egészségi állapota kiváló, és közülük kerülnek ki a leghosszabb ideig élő emberek is, ezért vitaminszakértőnk is ezt ajánlja mindennapi használatra.  Napjainkban a világ legnagyobb élelmiszer-tartalékaként tartják számon az algákat.

A spirulina alga gazdag fehérjékben, 100 g spirulinában 60-70 g fehérje található, továbbá 18-féle aminosavat is tartalmaz.

Tartalmaz rengeteg ásványi anyagot is, pl. kalcium, nátrium, magnézium, vas, kálium, foszfor, mangán, cink, szelén.

A spirulina kiemelkedően magas B12-es vitamin-tartalommal  és vastartalommal  rendelkezik. 10 g spirulina porban annyi vas van, mint 450 g sóskában, vagy 320 g májban.

A spirulina B12 vitamin tartalomban háromszor felülmúlja a májat, így a spirulina nagyon jó hatású rosszindulatú megbetegedések és vashiányos vérszegénység megelőzésére.

A spirulina nemcsak gazdag tápanyagokban, de egyensúlyban is tartja azokat.

A kutatások bebizonyították: 1 g spirulina a tápérték tekintetében megfelel 1 kg zöldségnek. Az utóbbi időkben az összes spirulina tartalmú élelmiszer nemzetközi sikert aratott.

OÉTI bejegyzési szám: 5621/2009

Napi ajánlott mennyiség: 1 mérőkanálnyi (kb. 7 gramm)

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Összetevő neve Mennyiség/napi adag RDA%
A-vitamin 5000 NE 187.48
Spirulina 7000 mg **

Még nincsenek értékelések.

„Spirulina alga por 220g” értékelése elsőként

© 2014. Vitaminpontok Kft. Minden jog fenntartva.
Adatvédelmi engedélyszám H-83287329
Design & programming:
&
Epres D vitamin minta
Cink termékminta
Most nem nyertél.
Nem nyert.
Vitafer vas termékminta
Cink termékminta
Most nem nyertél.
Protein szelet
Próbáld meg újra!
Basic vitamin 1 napi adag
Most nem nyert.
Protein szelet
Nyerj egy kis ajándékot, játssz velünk!
Add meg az email címed, majd pörgesd meg a szerencsekereket! A pörgetések 70%-a nyer. A nyeremények között vitaminok és egészséges édességek találhatók. 
Egy email címmel csak egyszer játszhatsz. Az esetleges további pörgetéseket nem vesszük figyelembe. A nyereményt személyesen a boltjainkban veheted át, vagy a következő webáruházas vásárlásodkor adjuk majd hozzá a csomagodhoz.