Kedvezmény mindenkinek jár!

Ingyenes kiszállítás:

5.000 Forintnál
Ft
5.000 Ft

A-vitamin

Az A-vitamin májban raktározódó, zsírban oldódó vitamin. A szervezet az A-vitamin egy részét állati zsírokból szerzi, másik részt pedig maga állítja elő a bélből felszívódó béta-karotinból, valamint a gyümölcsökben és zöldségekben található egyéb karotinoidokból.

Az A-vitaminokból a szervezetben retinoidok képződnek, amik segítikk a retinában lévő pedmentképződést, amely lehetővé teszi a látást.

  • hozzájárul az éjszakai gyengén látás (farkasvakság) megelőzéséhez
  • fenntarta a nyálkahártyák egészségét
  • segít a fogak és a csontok felépítésében
  • létfontosságú a sejtek megújulásához, a növekedéshez és a fejlődéshez
  • nélkülözhetetlen az immunrendszer számára, fokozza az ellenálló-képességet olyan betegségekkel szemben, mint a torokgyulladás, megfázás, influenza
  • képes megakadályozni az allergiás reakciókat

Természetes forrásai:
Sok A-vitamin található a halhúsban, a tojássárgájában, az állatok májában. A sötétzöld, sárga, narancssárga és piros húsú gyümölcsökben és zöldségekben nagy adag béta-karotin és egyéb karotinoidok is vannak, amelyeket a szervezet szükség esetén A-vitaminná alakít.

© 2014. Vitaminpontok Kft. Minden jog fenntartva.
Adatvédelmi engedélyszám H-83287329
Design & programming:
&
Epres D vitamin minta
Cink termékminta
Most nem nyertél.
Nem nyert.
Vitafer vas termékminta
Cink termékminta
Most nem nyertél.
Protein szelet
Próbáld meg újra!
Basic vitamin 1 napi adag
Most nem nyert.
Protein szelet
Nyerj egy kis ajándékot, játssz velünk!
Add meg az email címed, majd pörgesd meg a szerencsekereket! A pörgetések 70%-a nyer. A nyeremények között vitaminok és egészséges édességek találhatók. 
Egy email címmel csak egyszer játszhatsz. Az esetleges további pörgetéseket nem vesszük figyelembe. A nyereményt személyesen a boltjainkban veheted át, vagy a következő webáruházas vásárlásodkor adjuk majd hozzá a csomagodhoz.