Kedves olvasóm!

Bakula Erika vagyok. A természetes gyógymódok gyerekkorom óta érdekelnek, 2013 novembere óta a Vitaminkirálynál gyakorolhatom is az ezzel kapcsolatos tevékenységeket.

2010. október 27-e óta paleo-zom. Azért tudom ilyen pontosan ezt a napot, mert ha szabad nagy szavakat használnom, megváltás volt a számomra. Számos egészségügyi problémám szűnt meg, de a legfőbb oka életmódváltásomnak az a 30 kg túlsúly volt, amitől egyre inkább szabadulni akartam akkoriban. Sikerült! Így a negyedik paleo-s év derekán egyre inkább úgy tűnik, hogy végre valódi megoldás van a kezemben, amely nem okoz szenvedést, sőt. Most érzem magam a legjobban egész eddigi életemben.

Azért dolgozom a Vitaminkirálynál, mert így másoknak is megmutathatom, hogy viszonylag egyszerűen, néhány alapszabályt betartva, változtatva bizonyos szokásainkon mennyit tehetünk egészségünkért, hogy akár fél-egy év alatt mekkora javulást tapasztalhat, ha Ön is belevág az életmódváltásba. Nálam akkora pozitív fordulatot jelentett, hogy nem tudom, és nem akarom kizárólag magamnak megtartani a titkát. Egyszerűen szólnom kell!

Történetemmel, tapasztalataimmal Önnek is segítséget szeretnék nyújtani, amennyiben hasonló gondokkal küzd, mint én akkor. Mára szerencsére egészségesnek, energikusnak mondhatom magam, tele vagyok ötletekkel és célokkal. Ez remek érzés.

Kívánom, hogy ezt Ön is tapasztalja meg! Ezért írom ezt a blogot.

Ismerje meg forgalmazott PALEO termékeinket is:

banner-paleo